Mountain

Winnen! 5 x 2 kaarten voor Mountain

Deze actie is verlopen

 

“What is this strange force that draws us upwards – this siren song of the summit?” Robert Macfarlane

Mountain, gebaseerd op het boek van Macfarlane, is een ode aan de bergen. Oscarwinnaar Willem Dafoe vertelt op poëtische wijze over de bekoring van de bergen door de tijd heen. De betoverende muziek van The Australian Chamber Orchestra zorgt voor een prachtige omlijsting. De schoonheid van de bergen is al eeuwenlang een fascinatie voor de mens. Een bergtop bereiken, wordt gezien als een ontzagwekkende prestatie. In vroegere tijden werden bergen vooral als onheilspellend en onherbergzaam ervaren. Vandaag de dag worden ze niet alleen als wonderen der natuur maar ook als toeristische attracties gezien. Alpinisme wordt door steeds meer mensen beoefend, de risico’s en de intensiteit van het berglandschap worden indrukwekkend in beeld gebracht. Ontsnap aan de dagelijkse veiligheid, beleef het gevaar en laat je betoveren door de lokroep van de bergen.

Mountain

Mountain draait vanaf 22 maart. Van Cinemien mogen wij 5 x 2 kaarten voor Mountain weggeven! Wil jij winnen? Vul het winformulier in en wie weet ontvang jij 2 kaartjes.

Voorwaarden

Deze actie loopt van 9 februari tot en met 9 maart. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, Cinemien en op sociale media. Adresgegevens van de 5 winnaars worden doorgegeven aan Cinemien voor het verzenden van de prijs.

Deze winactie is gesloten.