Gabriel e a Montanha

Winnen! 5 x DVD Gabriel e a Montanha

Deze actie is verlopen

Op 19 september verschijnt de bekroonde film Gabriel e a Montanha op DVD en video on demand.  De Braziliaanse film Gabriel e a Montanha vertelt het waargebeurde verhaal van Gabriel Buchmann, die op wereldreis gaat en besluit de bergen van Afrika te gaan ontdekken.

De film is gemaakt door Fellipe Barbosa, een schoolvriend van Gabriel. In 2009 besloot Gabriel, voorafgaand aan zijn studie een wereldreis te maken. Na een maandenlange reis raakte Gabriel dusdanig onder de indruk van Afrika, dat hij besloot om er langer te blijven en de binnenlanden in te trekken. In Malawi beklom hij ook de berg Mulanje, maar keerde nooit meer levend terug.

Om de DVD release te vieren mogen wij van Septemberfilm 5 DVD's verloten onder onze bezoekers. Wil jij één van de vijf gelukkigen zijn? Vul het winformulier in en misschien kun jij binnenkort thuis van deze prachtige, ontroerende film genieten.

Voorwaarden

Deze actie loopt van 19 september tot en met 3 oktober.  Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, Septemberfilm en op sociale media. 

Deze winactie is gesloten.