Clif Bar Goodiedoos

Winnen! Clif Bar Goodiedoos

Deze actie is verlopen

Tijdens lange hikes zijn snacks belangrijk om je door de dag heen voldoende energie te geven. En ze mogen natuurlijk óók nog best wel lekker zijn. Je kan natuurlijk grijpen naar de repen chocola of snoepjes, maar vergeet niet ook af en toe iets gezonds te eten. Clif Bar combineert gezonde ingrediënten met een heerlijke smaak in hun repen, energiebloks en energieshots. Hun slogan is namelijk niet voor niks 'Feed your adventure!'. Met deze snacks voor tussendoor heb jij genoeg energie om nog even door te gaan.

Clif Bar Goodiedoos

 

Wij mogen van hen een supergevulde doos goodies weggeven, gevuld met een berg repen, bloks en shots én een gave bidon (want drinken is onderweg natuurlijk ook heel belangrijk).

Staat jouw naam binnenkort op deze doos? Vul het winformulier in en wie weet komt deze goodiedoos binnenkort jouw kant op! 

​Deze actie is verlopen

Voorwaarden

Deze actie loopt vanaf 14 maart tot en met 28 maart. Alleen volledig ingevulde winformulieren doen mee. Een winnaar wordt random gekozen. Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt door Bergen Magazine en Clif Bar in hun marketinguitingen. Een foto mag, maar is niet noodzakelijk.