Vakantiebeurs 2019

Winnen! Gratis toegang tot de Vakantiebeurs

Deze actie is gesloten

Wat is er heerlijker dan je tijdens de donkere, gure en koude dagen alvast te verheugen op je volgende vakantiebestemming? Niks! Van 10 januari tot en met 13 januari 2019 kun je je weer 4 dagen wentelen in vakantiepret.

Wil je je extra goed voorbereiden op je reis? Dan moet je komend jaar écht naar de Vakantiebeurs, want tijdens de volgende editie ligt de focus nóg meer op persoonlijke wensen en ervaringen.

Van korte citytrips tot heerlijk lange bergwandelreizen, iedereen kan zijn of haar vakantiehartje ophalen op de vakantiebeurs. Natuurlijk valt er ook komend jaar weer van alles te bekijken, proeven en beleven. Wil jij de Vakantiebeurs gratis bezoeken? Wij mogen 5 gratis kaartjes (1 per winnaar) weggeven, dus doe snel mee en wie weet loop jij in januari al rond in exotische sferen.

Vul het winformulier in om mee te doen

Deze actie is gesloten

Voorwaarden

De winactie loopt van 1 december tot en met 16 december. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media. Inschrijving voor de Bergwijzer.nl nieuwsbrief is verplicht voor deelname.