Winnen! T-shirt met jouw eigen route!

Deze actie is gesloten

Bergen Magazine mag in samenwerking met Rebel & Dutch verschillende t-shirts verloten!

De eerste prijs: T-shirt met een route naar keuze (je mag zelf je druk kiezen)
De tweede t.e.m. vijfde prijs: T-shirt van Monte Ventoux of Alpe d'hueze

Rebel & Dutch (geboren in Eindhoven) maakt ‘s werelds bekendste tochten, marathons en parcoursen vanuit abstracte lijnen zichtbaar op shirts, sweaters en hoodies. Herkenbaar door een minimalistische en stijlvolle eenvoud. 

De beklimming van de Mont Ventoux, de marathon van New York, of dichter bij huis: de Dam tot Dam loop of de Grand Prix van Zandvoort. Routes die iedereen kent, maar pas echt betekenis krijgen als je ze gelopen, gefietst, gereden, bekeken of gewandeld hebt. Met liefde en passie, training en doorzettingsvermogen. Het is niet zomaar een route, het is jouw route! 

Oprichter van Rebel & Dutch - Rutger Raymakers: “Ik ben Rebel & Dutch gestart omdat ik al jaren topsporters fotografeer en daardoor zoveel respect heb gekregen voor hun prestaties. Deze mensen zetten zich met zoveel passie en toewijding in om hun doel(en) te bereiken. Daarnaast zijn er ook nog zoveel andere sporters die iets moois hebben bereikt en dat met trots mogen laten zien. 

Wil jij een t-shirt winnen? Vul dan het wedstrijdformulier en en beantwoord de volgende vraag: wat is jouw favoriete route en waarom?   

 

Voorwaarden:

  • De winactie loopt t.e.m. 11 oktober 2019
  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media.
  • Inschrijving voor de Bergwijzer.nl nieuwsbrief is verplicht voor deelname.

Deze actie is gesloen