Geheimen van de Poolnacht

Winnen! Tickets voor ‘Geheimen van de poolnacht’ van Jolanda Linschooten

Deze actie is gesloten

In januari 2019 staat de theatertour ‘Geheimen van de poolnacht’ van outdoor-avonturier Jolanda Linschooten op het programma van Mondiavisueel. Jolanda neemt je mee op haar avontuurlijke zoektocht naar de oorsprong van het mysterieuze noorderlicht. Op aanwijzing van een excentrieke professor trekt zij in haar eentje op ski’s over de diepgevroren Noorse Finnmark en kampeert bij Rendiersámi.
Op meeslepende wijze vertelt zij over licht, land én mensen, die haar laten delen in de geheimen van de poolnacht waar de temperatuur daalt tot -35 graden Celsius. Je beleeft het mee zonder koude voeten te krijgen, want je zit comfortabel in een luxe theaterstoel tijdens de avondvullende theatershow. In samenwerking met Mondiavisueel organiseert Bergen Magazine een winactie voor in totaal 24 tickets!
Bij elke van de 6 voorstellingen worden 4 tickets weggegeven, die weggeven aan 2 winnaars per avond. Je wint dus 2 kaartjes!

Meedoen? Beantwoord de volgende vraag via het winformulier:

Wat is een ander woord voor Finnmark?

Laat ons ook weten in welk theater je de show wilt meemaken.

Deze actie is gesloten

Meer informatie over locaties en data

Voorwaarden

De winactie loopt van 17 december tot 7 januari 2019 De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media. Inschrijving voor de Bergwijzer.nl nieuwsbrief is verplicht voor deelname.