Home » Merken

Grisport

xxx

win wandelschoenen
Winnen - 22 mei 2024

Bergen Magazine mag in samenwerking met Grisport 3 paar van de Nova Low wandelschoenen weggeven. Kijk snel hoe je kans maakt!

grisport hybrid
Uitrusting - 28 mrt 2024

Wandelen is de laatste jaren populairder dan ooit. Voor al die nieuwe wandelaars heeft Grisport een nieuwe sportieve lijn wandelschoenen.

grisport antar
Uitrusting - 14 sep 2023

Met welk doel jij ook de natuur in gaat, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. Ontdek welke eigenschappen bijdragen aan jouw ideale wandeling.

win grisport schoenen
Uitrusting - 17 aug 2023

De Terrain Mid is een nieuwe schoen in de premium-collectie van Grisport. Met de Terrain Mid schoen heeft Grisport een nieuwe veelzijdige schoen.

grisport creek
Uitrusting - 28 apr 2023

Een wandelschoen met technische eigenschappen én een casual uiterlijk. De Creek is een nieuwe allround wandelschoen in de collectie van Grisport.

verschillende wandeltypes
Reportage - 24 apr 2023

Welk wandeltype ben jij? Voor elk wandeltype is er een geschikte Grisport schoen.

win laarzen grisport
Winnen - 17 okt 2022

We mogen van Grisport 2 paar fijne Sutherland outdoorlaarzen weggeven. Kans maken? Kijk snel wat je moet doen en wie weet kan jij deze winter comfortabel op stap.

review grisport tampa mid
Uitrusting - 23 sep 2022

In de warmste dagen van afgelopen zomer testte ik de Tampa Mid wandelschoen uit de Premium collectie van Grisport. Een beste, lekker zittende wandelschoen.

grisport
Uitrusting - 19 sep 2022

Wandelen is gezond, ontspannen en voor iedereen. Omdat we steeds vaker wandelen is het leuk om te zoeken naar afwisseling. Daarom 7 tips met inspiratie!

grisport boston mid
Uitrusting - 14 sep 2022

De Boston Mid is de kleurrijkste schoen uit de nieuwe collectie van Grisport. Het Spo-Tex membraan zorgt ervoor dat de schoen waterdicht en toch ademend is

Grisport premium wandelschoenen
Uitrusting - 25 apr 2022

Grisport Premium wandelschoenen zijn ideaal voor korte en lange wandelingen. Goede wandelschoenen zijn ontworpen om je voeten fit te houden en te ontlasten

wedstrijd bergen magazine
Winnen - 14 apr 2022

Soms heb je tijdens je bergvakantie een adembenemend moment. Heb jij dat adembenemende moment op de foto kunnen zetten? Laat het ons zien en lezen en win schoenen van Grisport!

Abonneren op Grisport