grisport hybrid

Grisport’s Hybrid lijn: maximaal comfort én opvallende looks

Wandelen is de laatste jaren populairder dan ooit. Voor al die nieuwe wandelaars heeft Grisport een nieuwe sportieve lijn wandelschoenen.  geïntroduceerd, de Hybrid-lijn. Deze lijn is speciaal ontworpen voor het lente- en zomerseizoen en combineert de technische eigenschappen van een traditionele wandelschoen met een sportieve look. 

De cultuur in wandelland

In een tijd waarin gezondheid, natuur en sociaal welzijn steeds belangrijker worden, zien we een opkomende trend die onze levensstijl beïnvloedt: de wandelcultuur. Wandelen is niet langer slechts een fysieke activiteit; het is uitgegroeid tot een sociale beweging die mensen samenbrengt, zowel in de natuur als in de stad. 

Om hierbij te ondersteunen heeft Grisport een nieuwe lijn ontworpen. In de Hybrid-lijn van Grisport zijn hoogwaardige materialen gebruikt, die zorgen voor een optimale pasvorm en ademend vermogen. Het ademend vermogen draagt bij aan het verlagen van de temperatuur rondom de voeten en bevordert mede daardoor comfort. De luchtcirculatie verbetert en transpiratievocht wordt eenvoudig afgevoerd. De optimale pasvorm wordt door Grisport gegarandeerd door onder andere het leestgebruik en de anatomische losse inlegzool. De inlegzolen zijn ontworpen om de natuurlijke vorm van de voet te volgen, de druk te verdelen en de voetboog te ondersteunen. 

Grisport nova low

Een trend voor iedereen

Of je beginnend of fanatiek wandelaar bent, af en toe of juist vaak op pad gaat… Wandelen heeft zich ontpopt tot een activiteit die toegankelijk is voor een breed publiek. Steeds meer mensen starten met deze gezonde en veelzijdige vorm van bewegen. 

Om bij de behoefte van dit brede publiek aan te sluiten, heeft Grisport gekeken naar een veelzijdige wandelschoen. De Delta en Nova uit de Hybrid-lijn zijn uitgerust met een nieuwe Double Density zool. Deze zool is ontworpen om de voet op een natuurlijke manier af te laten wikkelen tijdens het wandelen. Dit helpt de belasting gelijkmatig te verdelen en vermindert de druk op de gewrichten, wat resulteert in minder vermoeidheid en een verhoogd wandelcomfort. De Delta en Nova zijn geschikt voor een boswandeling, een rondje door de stad of een wandelevenement. 

Opvallende looks tijdens het wandelen

In de wereld van wandelen is de keuze voor goede wandelschoenen cruciaal, en Grisport's Hybrid lijn komt tegemoet aan deze essentiële behoefte met een perfecte combinatie van technische innovaties en een trendy design. Deze lijn blinkt uit in dit aspect door het lichtgewicht ontwerp en de aandacht voor demping en ondersteuning. De lichtgewicht wandelschoenen verminderen de belasting op gewrichten en dragen bij aan een verbeterde snelheid en wendbaarheid tijdens het wandelen.

Grisport begrijpt dat de looks van wandelschoenen minstens net zo belangrijk zijn als prestaties. De Delta en Nova bieden niet alleen maximaal comfort maar schitteren ook in stijl. Met een breed scala aan kleurenopties, van klassiek zwart en blauw tot moderne tinten als grijs, groen, beige en mint, is er voor elke wandelaar een passend model. De wandelschoenen uit de Hybrid-lijn zijn beschikbaar voor zowel dames als heren.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen