Home » Merken

Jack Wolfskin

Uitrusting - 2 feb 2014

De Mandu Peak is een zogenoemde 3-in-1 jas van Jack Wolfskin. De kleurrijke jas bestaat uit een softshell jack en een binnenjas, die aan elkaar geritst kunnen worden. Beide jacks kun je dan ook nog zelfstandig dragen. De softshell is wind- en waterdicht maar toch ademend. Het stretch materiaal zorgt voor een strakke snit.

Uitrusting - 1 okt 2012

De Caribou Lodge van Jack Wolfskin lijkt op een klassiek vest, maar van dichtbij zie je dat het een high tech, functioneel en stijlvol fleecejack is. De Caribou Lodge is gemaakt van 100% Nanuk 200 Bipolar jersey fleece. Het is de eerste keer dat Jack Wolfskin dit materiaal in de jacks verwerkt, het maakt de fleece waterafstotend, zeer ademend en makkelijk te onderhouden.

Uitrusting - 8 nov 2011

Deze tas is gemaakt om veel spullen in te stoppen en te gebruiken in de ruige natuur. Het materiaal is robuust, stevig, waterdicht. De tas is tevens op de rug te dragen.
Inhoud: 65 Liter
Gewicht: 1600 gram

Uitrusting - 8 nov 2011

Deze nieuwe alpinerugzak is een van de ATMOSPHERE-producten die bij het kleinst mogelijke gewicht de hoogst mogelijke functionaliteit biedt. Dit ontstaat door de verwerking van zeer lichte, maar robuuste materialen. Ondanks de lichtheid is deze compacte rugzak met alles uitgevoerd wat voor een bergwandeling nodig is. Daartoe behoren o.a.

Reportage - 20 okt 2011

Voor het winterseizoen 2011/2012 introduceert Jack Wolfskin de nieuwe luchtdoorlatende bescherming tegen weersinvloeden: TEXAPORE AIR.  TEXAPORE AIR vertoont dezelfde uitstekende wind-en waterdichte prestatie als andere TEXAPORE materialen, maar is bovendien luchtdoorlatend.

Abonneren op Jack Wolfskin