Bergwijzer.nl geeft Teva-schoenen weg

Bij Bergwijzer.nl maak je kans op waterdichte Teva-schoenen uit de nieuwe collectie. Het gaat om de Forge Pro t.w.v. € 119,95. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de Bergwijzer-nieuwsbrief.

Als je al nieuwsbriefabonnee bent, stuur dan de nieuwsbrief door naar drie andere bergliefhebbers. Zet info [@] bergwijzer.nl in de cc. Zo kunnen wij controleren of je de nieuwsbrief hebt doorgestuurd. (Dinsdag 26 oktober verschijnt de nieuwe).

Zet bovenaan je mail het volgende: Wil je kans maken op gratis Teva-schoenen? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief via www.bergwijzer.nl. (Bergwijzer.nl gebruikt de e-mailadressen niet voor andere mailings.)

Je hebt tot 18 november de tijd om je aan te melden of de nieuwsbrief door te sturen. In de nieuwsbrief van 22 november maken we de winnaars van de Teva-schoenen bekend.

Met je schoenen op reis
Wil je je nieuwe schoenen meteen gebruiken op een bijzondere reis? Meld je dan aan voor de Teva-reis naar Fiji op de Teva-boat en wie weet zit jij in april 2011 in dit tropisch paradijs. 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?