Deelnemers Bergen Magazine Mont Blanc Expeditie bekend

Youri, Rinke, Shirley, Sander, Harrie, Ingrid en Ger zijn de gelukkigen die mee mogen op de Bergen Magazine Mont Blanc Expeditie. De redacteur die vanuit Bergen Magazine meegaat en een reportage schrijft voor in het tijdschrift is Frank Peters.

Komende tijd gaat hij de deelnemers interviewen zodat we ze wat beter leren kennen. Hij stelt ze vragen als:

  • Waarom doe je mee? 
  • Wat verwacht je ervan?
  • Hoe ga je je voorbereiden?
  • Wat is je meest indrukwekkende beklimming tot nu toe geweest?
  • Hoe motiveer je jezelf om op moeilijke momenten toch door te gaan?
  • Wat vind je het leukste aan bergbeklimmen?

En deze interviews lees je natuurlijk terug op Bergwijzer.nl

Via Facebook geven we ook regelmatig tips van professionele en bekende bergbeklimmers over het beklimmen van de Mont Blanc. Heb jij zelf nog een goede tip voor de deelnemers? Laat het weten op Facebook of via info@bergwijzer.nl

Wat is de volgende stap in de ‘expeditie’?

In januari vindt de “Kick-off-meeting plaats”. Daar gaan de deelnemers elkaar beter leren kennen zodat zij een (h)echt team zullen vormen. Ook zullen ze dan een medische keuring ondergaan.

In april gaan ze met zijn allen, inclusief Frank Peters naar de Ardennen voor een echt buitensport-weekend waar ze onder andere gaan mountainbiken en klettersteigen. In de tussentijd is het de bedoeling dat iedereen gaat trainen zodat hij of zij in juni, als de beklimming van de Gran Paradiso en de Mont Blanc plaatsvindt, een hele goede conditie heeft.

We houden je op de hoogte via Facebook en Bergwijzer.nl

In het september-nummer van Bergen Magazine in 2014 lees je de reportage over de beklimming. Nu al zeker weten dat je dit nummer thuis ontvangt? Neem dan een abonnement op Bergen Magazine, het eerste jaar kost dit slechts € 22,50.

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?