Imperator Train

Keizerlijke trein rijdt nieuwe bergroute

Imperator TrainDe keizerlijke Imperator Train gaat met al haar luxe door nieuwe berggebieden rijden. De trein die ooit werd gebruikt door keizer Franz Josef en zijn vrouw Elisabeth komt dit jaar langs Wenen, Salzburg, München, Praag, Budapest en Venetië.

Met zes wagons en in totaal 150 plekken om te dineren, is de historische Imperator Train een luxe manier van reizen. Onder het nieuwe management zijn er tijdens de reis nu ook speciale evenementen als een wandelvakantie of een wijnproeverij in Burgenland. De manager die het twintig jaar oude bedrijf overneemt is Elisabeth Steinleitner.

In een ander nieuwe trip treed je in de voetsporen van keizer Josef. Zo kom je in de trein door Hongarije langs meerdere historische plaatsen. Je bezoekt de ontmoetingsplek van Josef en zijn vrouw Elisabeth in Bad Ischl en bekijk je zijn werkkamer in het paleis van Sissi in Gödöllö. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.