vakantietips alpen 2020

Nu online: de vakantiespecial 2020

We mogen weer! Ondanks de coronacrisis mogen we toch op reis naar de bergen. Waar kun je naartoe? Dat vertellen we je in deze online special.

Inspiratie voor je vakantie, juist nu

Gelukkig mogen we tóch op vakantie, maar waar naartoe? Omdat het zo lang zo onzeker was of je wel op vakantie mocht, kunnen we ons voorstellen dat je wat extra inspiratie kan gebruiken bij je zoektocht naar een leuke vakantie In onze vakantiespecial geven we je tips voor een aantal mooie bergwandelgebieden. Van tochten door het hooggebergte tot bestemmingen waar je prima cultuur kan snuiven. En alles wat daar tussenin zit.

Lees de vakantiespecial 

Een beetje anders

Dat je bergvakantie in 2020 een beetje anders wordt, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. In de berghut, de kabelbaan en op de bergpaden, zal het deze zomer toch een beetje anders zijn. Maar als vanouds genieten kan nog steeds, je hoeft maar met een paar dingen rekening te houden. Welke dingen dat zijn? Dat lees je ook.

Lees de vakantiespecial

Een van die kleine dingen waar je voor je bergvakantie rekening mee moet houden, is een mondkapje. Die zijn op veel plekken verplicht. Omdat zoiets kleins natuurlijk geen belemmering mag zijn om op vakantie te gaan, mogen we van het Italiaanse wandelstokkenmerk Vipole vijf door hun ontworpen gezichtsmaskers weggeven. Hoe je die kan winnen? Dat lees je hier! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95 + Waardebon (twv € 25,-) 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.