Mount Expo 2018

Save the date: 10 & 11 februari Mount Expo, dé beurs voor klim- en bergsporters!

Pak je agenda. Op 10 en 11 februari 2018 wordt Mount Expo, dé beurs voor klim- en bergsporters in België weer gehouden in de Flanders Expo Gent. Dé aftrap voor het bergsportjaar.

Op zaterdag en zondag10 en 11 februari kun je genieten van prachtige films en lezingen, je kennis en vaardigheden bijspijkeren tijdens workshops en natuurlijk heel veel andere bergliefhebbers ontmoeten. En niet onbelangrijk: met je toegang tot Mount Expo heb je ook toegang tot de Belgische editie van de Fiets en Wandelbeurs en de E-bike Challenge. 3 voor de prijs van 1 dus.

Lezingen en films tijdens Mount Expo

Tijdens dit weekend staan er veel mooie lezingen op het programma. Leef mee met de avonturen van de Zwitserse Nina Caprez, of de Belgische topklimster Anak Verhoeven. En als je met je kaartje voor Mount Expo dan toch toegang hebt voor de Fiets en Wandelbeurs, kun je daar ook luisteren naar de verhalen van Bergen Magazine hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde.

En pak ook eens een filmpje mee. Het Banff Film Festival toont tijdens Mount Expo een selectie van haar beste films. Het moment om even onderuit te zakken en weg te dromen bij de meest prachtige beelden.

Workshops

Natuurlijk kun je ook je kennis en vaardigheden bijspijkeren. Tijdens praktische workshops leer je hoe je je voeten onderweg het beste verzorgt, of hoe je er voor kan zorgen dat je tijdens je trektochten een gevarieerd dieet hebt.

Meer informatie over het programma en alle praktische informatie vind je op de site van Mount Expo

Meer inspiratie

Puur plezier in de natuur voor het hele gezin met avontuur voor groot en klein op het Nassfeld. 3 nachten incl. ontbijt v.a. € 105,- p.p

Beleef een vakantie in de natuur in Bad Kleinkirchheim. 4 nachten v.a. € 334,- p.p.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!