Dutch Snow Week van Snowtime van 2 t/m 9 mei 2015

Snowtime Dutch Week in het hooggelegen Val Thorens (meivakantie)

Dutch Snow Week van Snowtime van 2 t/m 9 mei 2015Voor wie in de meivakantie op wintersport wil, is de Snowtime Dutch Week in het hooggelegen Val Thorens een aantrekkelijke optie. De Snowtime Dutch Week is een wintersportvakantie en evenement in één. Het staat voor skiën, boarden, relaxen, kinderactiviteiten en de leukste après-skifeesten. Dit keer vindt de week plaats van 2 tot 9 mei tijdens de officiële schoolvakantie. Snowtime bedacht de Dutch Week in 1991 en vond in Val Thorens de gedroomde ski in - ski out bestemming die sneeuwzekerheid garandeert tot laat in het seizoen. Dit jaar vindt de 24ste (!) editie plaats, in al die jaren werden de bezoekers nooit teleurgesteld. Val Thorens werd zowel in 2013 en 2014 verkozen tot 'World's Best Ski Resort'.

Voor jong en oud, beginner en expert

Tijdens de Dutch Week wordt er door Snowtime op sportief gebied van alles georganiseerd. Het skigebied telt zo'n 160 km aan pistes met een goede mix tussen groen, blauw, rood en zwart. En er zijn talloze off-piste mogelijkheden. 

Wat krijg je allemaal tijdens de Dutch Snow Week?

  • Gratis après-ski feesten, live (lunch)concerten, acts en entertainment
  • 100% Nederlandse ski- en snowboardlessen voor kinderen
  • Kids Lunchopvang & Spel na de skilessen tot 14:00 uur
  • Gratis T-shirt op maat voor kinderen en volwassenen
  • Gratis ski's en boards testen bij Test & Ride Center
  • Alles geregeld: skipas, les- en testkaarten liggen klaar bij aankomst
  • First Tracks, exclusief als eerste op de piste met een lekker ontbijt
  • Korting op skihuur, parkeren, supermarkten en restaurants
  • Door telkens activiteiten toe te voegen, geeft Snowtime het evenement ieder jaar een impuls; nieuw dit jaar zijn het Freeride Camp en de First Tracks voor kinderen.
  • Sfeervolle lunch en gezellige après-ski feesten

Dutch Snow Week van Snowtime van 2 t/m 9 mei 2015

Op de piste trakteert Snowtime op gratis lunchconcerten bij bergrestaurant Chalet de la Marine (12:00 - 15:00 uur). Bovendien hebben Snowtime gasten dagelijks gratis en exclusief toegang tot de après-skifeesten in de Snowtime feesttent in het dorp. Voor 2015 zijn inmiddels de bands Deadline, SoulBeach en Vangrail gecontracteerd. De laatste won onlangs de Award Populairste Band van Nederland.

First Tracks – Kids Only

Een nieuw spannend ochtendevent voor alle Snowtime kinderen van 5 t/m 12 jaar onder begeleiding van o.a. skileraren. Kids vanaf het niveau 'aardig kunnen skiën of boarden op een blauwe piste' zijn welkom. Dit geldt niet voor de ouders! Ze maken een paar afdalingen en zijn klaar voordat de ski- en snowboardlessen starten. Gezamenlijke afsluiting met warme choco en limonade.

Boek hier jouw Dutch Week bij Snowtime.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.