Valle d'Aosta biedt pakketreizen voor wintersport aan

Nu zelfs Nederland bedekt is met een laagje sneeuw, lijkt de wintersport wel erg dichtbij te komen. De Italiaanse regio Vall d'Aosta speelt daar slim op in. De regio biedt diverse pakketten aan om je wintersport naar jouw wensen in te richten.

Echte skiliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de pakketreizen van 'Ski Among the Giants' en 'Freeride & Heliskiing'. De regio wordt namelijk omringd door de hoogste toppen van de Alpen als de Mont Blanc, Mont Cervino en de Monte Rosa. Genoeg pistes dus.

De pakketreizen 'Familie ski & fun' zorgen bij zowel volwassenen als kinderen voor  veel winterpret. Naast het skiën zijn er ook veel andere activiteiten dan skiën opgenomen in de programma's.

Voor mensen die geen actieve skiërs zijn, maar wel van de sneeuw houden, zijn er de korte 'Winter Welness'-pakketten. Hier gaat het om genieten van spa-behandelingen, lekker eten en de prachtige witte natuur.

Voor de wintersporter die het liefst zijn eigen vakantie samenstelt is er Valdaostapass.com, een website met overzicht van alle accomodaties.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?