Vrijwilligers werk in de bergen

Zoek jij nog een leuke besteding van jouw vakantie? ALPY vzw heeft momenteel drie vacatures voor vrijwilligers in de bergen open staan. Je hebt de mogelijkheid om in Oostenrijk, Italië of Spanje te gaan werken.

Drie vacatures

Momenteel staan er drie vacatures open: Cultuur en Traditie in de Spaanse Pyreneeën, Kunst en Cultuur in de Italiaanse Alpen en bij een zorgboerderij in Oostenrijk. Het aanmelden van de drie vacatures sluiten binnenkort. Cultuur en Traditie in de Spaanse Pyreneeën staat open tot 16 januari 2016. Voor Kunst en Cultuur in de Italiaanse Alpen is het aanmelden mogelijk tot 30 januari 2016. De laatste vacature is voor een zorgboerderij in Oostenrijk. Je hiervoor opgeven kan tot 20 februari 2016.

ALPY

ALPY (Alpen en Pyreneeën) kan je als zendorganisatie ondersteunen in het voorbereiden van je kandidaatsdossier. Je kunt jouw cv en motivatiebrief naar hen sturen met de deadline van de vacature ook als de deadline van jouw dossier. Zij kijken dan of de kandidatuur volledig is en sturen indien nodig tips om het dossier te vervolledigen. Daarna worden alle kandidaturen aan de gastorganisatie bezorgen.

Meer inspiratie
Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past