Haglofs betrouwbaar

Haglöfs, Zweedse betrouwbaarheid

Het begon allemaal in het prachtige Torsang in Dalarna, Zweden. Waar nog steeds deze cabin (zie foto) staat waar Wiktor Haglöf zijn eerste rugzakken maakte voor lokale boeren. Wie had toen kunnen bedenken dat 103 jaar later Haglöfs zou zijn uitgegroeid tot een merk met kleding, schoenen en rugzakken, verkrijgbaar over bijna de gehele wereld?

Hoe komt duurzaamheid tot uitdrukking?

Maar liefst 61% van de Haglöfs-producten voor lente/ zomer 2017 heeft een bluesign label. Dit houdt concreet in dat deze producten op een gecontroleerde manier zijn geproduceerd waarbij alle materiaal keuzes door Bluesign zijn gecontroleerd en akkoord bevonden om zo bij te dragen aan een duurzame productie en een beter milieu, dus een betere planeet! Duurzaam ondernemen staat bij Haglöfs hoog in het vaandel en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Als u een Haglöfsproduct koopt, dan bent u verzekerd van een product wat u veilig kan dragen, duurzaam gefabriceerd is en getoetst is op productie door de Fair Wear Foundation.

We mogen een ding niet vergeten… We zijn producenten en zullen altijd vervuilen, dit is niet anders als een ieder die geboren is. Ieder mens draagt bij aan vervuiling. Maar als iedereen verantwoordelijkheid neemt over de keuzes die gemaakt kunnen worden om het beter te doen, grijp die dan aan! Bij Haglöfs kunt u deze keuze maken en daar zijn wij trots op!

Wij hopen dat u samen met ons een duurzame toekomst in wil gaan waarbij we nog lang kunnen genieten van goede producten met een lange levensduur en altijd een hoogwaardige duurzame kwaliteit! 

Meer inspiratie

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Afdalen van de vers geprepareerde pistes en als allereerste in het skigebied zijn. Het eerste spoor is voor jou!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.