Home » Reportage
Haglofs betrouwbaar

Haglöfs, Zweedse betrouwbaarheid

Het begon allemaal in het prachtige Torsang in Dalarna, Zweden. Waar nog steeds deze cabin (zie foto) staat waar Wiktor Haglöf zijn eerste rugzakken maakte voor lokale boeren. Wie had toen kunnen bedenken dat 103 jaar later Haglöfs zou zijn uitgegroeid tot een merk met kleding, schoenen en rugzakken, verkrijgbaar over bijna de gehele wereld?

Hoe komt duurzaamheid tot uitdrukking?

Maar liefst 61% van de Haglöfs-producten voor lente/ zomer 2017 heeft een bluesign label. Dit houdt concreet in dat deze producten op een gecontroleerde manier zijn geproduceerd waarbij alle materiaal keuzes door Bluesign zijn gecontroleerd en akkoord bevonden om zo bij te dragen aan een duurzame productie en een beter milieu, dus een betere planeet! Duurzaam ondernemen staat bij Haglöfs hoog in het vaandel en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Als u een Haglöfsproduct koopt, dan bent u verzekerd van een product wat u veilig kan dragen, duurzaam gefabriceerd is en getoetst is op productie door de Fair Wear Foundation.

We mogen een ding niet vergeten… We zijn producenten en zullen altijd vervuilen, dit is niet anders als een ieder die geboren is. Ieder mens draagt bij aan vervuiling. Maar als iedereen verantwoordelijkheid neemt over de keuzes die gemaakt kunnen worden om het beter te doen, grijp die dan aan! Bij Haglöfs kunt u deze keuze maken en daar zijn wij trots op!

Wij hopen dat u samen met ons een duurzame toekomst in wil gaan waarbij we nog lang kunnen genieten van goede producten met een lange levensduur en altijd een hoogwaardige duurzame kwaliteit! 

Meer inspiratie

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!