Home » Merken
Producten van Haglöfs

Haglöfs

Vandaag de dag is de naam van Haglöf wereldwijd bekend als een van ‘s werelds bekende merken voor outoor-gear. De Natuur heeft voor Haglöfs altijd al centraal gestaan. Alle producten van Haglöfs worden gemaakt met als doel om jou de mogelijkheid te geven er op uit te trekken, ook als de regen tegen de ramen slaat en de thermometer ver onder nul duikt.

Haglöfs V series Raw Anorak
Uitrusting - 10 dec 2018

Haglöfs introduceert de V-serie Raw Anorak, een outdoorjack dat baanbrekende materiaalinnovatie combineert met een geavanceerd ontwerp.

Haglöfs Spitz Jacket
Uitrusting - 9 dec 2018

Voor backpackers een bekend probleem: slijtplekken op de schouders en heupen van je jas. Haglöfs introduceert daarom deze herfst de vernieuwde Spitz Jacket. Een wind- en waterdichte buitensportjas, met versteviging op de cruciale plekken waar je jas het eerst slijt. De zakken zijn daarnaast zó geplaatst, dat je er ook met je rugzak op altijd bij kunt.

Haglöfs Essens Mimic jack
Uitrusting - 5 dec 2018

Houd jezelf deze winter lekker warm met het Essens Mimic jack van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.
 

Haglöfs Dala Mimic Parka Wome
Uitrusting - 18 nov 2018

Houd jezelf deze winter lekker warm met de Dala Mimic Parka van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.
 

Haglöfs Spitz Jacket
Uitrusting - 26 okt 2018

Het klassieke Spitz Jacket van Häglofs is met zijn meest recente een upgrade volledig afgestemd op de behoeftes van rugzakdragers.

Haglofs eco proof
Winnen - 9 jul 2018

Bergwijzer mag samen met Haglöfs één exemplaar van het Eco-Proof Jacket ter waarde van € 329,– weggeeven. Hoe duurzaam ben in de bergen?

duurzame outdoorkleding
Nieuws - 7 jul 2018

Katoen is een populair materiaal om kleding van te maken, maar er kleven ook grote nadelen aan katoen. Is daar een oplossing voor?

Haglofs Ecoproof review
Uitrusting - 25 jun 2018

Haglöfs komt met de Eco Proof Jacket, gebouwd rond het ethos ‘hergebruik is beter dan vervangen’.

Haglöfs Observe GTX Surround Schoen
Uitrusting - 21 jun 2018

De Haglöfs Observe GTX Surround Schoen is een waterdichte goed ademende schoen. Deze schoen metGore-Tex Surround voert zweet snel af en houdt je voet droog

Haglofs, zweedse betrouwbaarheid
Reportage - 30 mei 2018

Wie had 103 jaar geleden kunnen denken dat Haglöfs zou zijn uitgegroeid tot een merk met kleding, schoenen en rugzakken, verkrijgbaar over de hele wereld?

Haglofs eco proof
Uitrusting - 8 mei 2018

​Duurzaamheid en innovatie vond Haglöfs het belangrijkst toen ze het Eco Proof Jacket ontwikkelden.

Haglofs Vide rugzak
Uitrusting - 29 apr 2018

De Vide Backpack van Haglöfs is een veelzijdige rugzak die geschikt is voor je wandeltochten, maar ook comfortabel mee kan op de fiets.

Pagina's

Abonneren op Haglöfs