Home » Merken
Producten van Haglöfs

Haglöfs

Vandaag de dag is de naam van Haglöf wereldwijd bekend als een van ‘s werelds bekende merken voor outoor-gear. De Natuur heeft voor Haglöfs altijd al centraal gestaan. Alle producten van Haglöfs worden gemaakt met als doel om jou de mogelijkheid te geven er op uit te trekken, ook als de regen tegen de ramen slaat en de thermometer ver onder nul duikt.

Haglöfs Roc Mid Flash Hood
Uitrusting - 15 dec 2023

Een lekkere warme tussenlaag, zo laat de Haglöfs Roc Mid Flash Hood zich het beste omschrijven.

fotowedstrijd haglofs
Winnen - 12 dec 2022

“Happiness is only real when shared.” Deze fotowedstrijd draait om jullie, want de mooiste momenten zijn de momenten die je deelt met je bergmaatje, toch? Laat die zien en maak kans om een jas van Haglöfs.

Fotowedstrijd Bergen magazine
Winnen - 14 jun 2021

Niets zo fotogeniek als de reflectie in een bergmeer … Of in een waterplas. Of in een bak water aan een pomp, of in je glas, waarom niet? Kortom: er zijn genoeg creatieve manieren te bedenken om het thema ‘weerspiegeling’ uit te beelden, toch?

haglofs lim mid jacket
Uitrusting - 14 jun 2021

Het L.I.M. Mid jacket is de ideale tussenlaag. Het vest weegt nauwelijks iets en is gestroomlijnd en minimalistisch ontworpen, zodat het zonder problemen onder andere bovenkleding gedragen kan worden. Het enige dat je ervan merkt, is dat je het niet koud krijgt, zonder dat je ontzettend gaat zweten. Ook als je je behoorlijk inspant.

haglofs Roc GTX jacket
Uitrusting - 2 mrt 2021

Het Roc GTX Jacket van Haglöfs beschermt je het hele jaar door tegen de elementen. Het jack is stevig, licht en geschikt voor alle seizoenen.

Haglöfs Duality AT1 GT
Uitrusting - 30 nov 2020

Haglöfs introduceert de Duality AT1 GT, de eerste wandelschoen waarbij de tussenzool verwisseld kan worden. Zo kan je één paar schoenen flexibel gebruiken.

haglofs green friday
Nieuws - 19 nov 2020

Bergsportmerk Haglöfs staat bekend om haar inzet voor duurzaamheid. En dus roept Haglöfs op niks nieuws te kopen, maar voor tweedehands te gaan.

Nieuws - 24 sep 2020

Dat de bergen vol kleur zitten, weten we allemaa, maar jullie hebben dat nog eens goed laten zien. Van kleurige zonsopkomsten en -ondergangen, staalblauwe luchten, fleurige bloemen en wapperende gebedsvlaggetjes. Maar van deze twee foto’s spatten de kleuren er echt af!

haglofs L.I.M. crown jacket
Uitrusting - 4 aug 2020

Maak jij regelmatig intensieve tochten door de bergen? Tochten waarbij je alle noodzakelijke spullen bij je móet hebben, maar waarbij elke gram in je rugzak er een te veel is? Dan is het  nieuwe L.I.M Crown Jack van Haglöfs echt iets voor jou!

Uitrusting - 22 jul 2020

Het Zweedse merk Haglöfs bezuinigt flink op gewicht, want Less is More. De L.I.M. Backpack van Haglöfs heeft dus minder gewicht, maar meer comfort!

Haglöfs L.I.M. Fuse Shorts
Uitrusting - 12 jul 2020

De L.I.M. Fuse Shorts van Haglöfs is een lichte, luchtige en stretchende korte wandelbroek, deaal voor lange wandeltochten in warme zomers.

Pagina's

Abonneren op Haglöfs