Home » Merken
Producten van Haglöfs

Haglöfs

Vandaag de dag is de naam van Haglöf wereldwijd bekend als een van ‘s werelds bekende merken voor outoor-gear. De Natuur heeft voor Haglöfs altijd al centraal gestaan. Alle producten van Haglöfs worden gemaakt met als doel om jou de mogelijkheid te geven er op uit te trekken, ook als de regen tegen de ramen slaat en de thermometer ver onder nul duikt.

Haglöfs: Zweedse betrouwbaarheid
Reportage - 16 aug 2019

Haglöfs heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam en functioneel.

Uitrusting - 15 jul 2019

De Explore GT Surround van Haglöfs is een waterdichte schoen die 360 graden ademt, zelfs via de zool. Je voeten blijven hierdoor koeleren droger.

Haglofs softshell
Uitrusting - 24 jun 2019

Haglöfs Skarn Hybrid Softshell Jacket is een softshelljack die draagt als een tweede huid. Waterafstotend en windwerend én met veel bewegingsvrijheid.

Uitrusting - 6 jun 2019

De Haglöfs Leftover Slaapzak is gemaakt van restjes. Daarom ziet hij er anders uit dan andere slaapzakken. Eigenlijk best heel mooi.

Uitrusting - 20 mei 2019

Haglöfs komt dit voorjaar met het outdoorvest Heron Hood dat speciaal is ontworpen voor actieve buitenmensen. Het is een mooi afgewerkt, stijlvol vest.

Haglöfs V series Raw Anorak
Uitrusting - 10 dec 2018

Haglöfs introduceert de V-serie Raw Anorak, een outdoorjack dat baanbrekende materiaalinnovatie combineert met een geavanceerd ontwerp.

Haglöfs Spitz Jacket
Uitrusting - 9 dec 2018

Voor backpackers een bekend probleem: slijtplekken op de schouders en heupen van je jas. Haglöfs introduceert daarom deze herfst de vernieuwde Spitz Jacket. Een wind- en waterdichte buitensportjas, met versteviging op de cruciale plekken waar je jas het eerst slijt. De zakken zijn daarnaast zó geplaatst, dat je er ook met je rugzak op altijd bij kunt.

Haglöfs Essens Mimic jack
Uitrusting - 5 dec 2018

Houd jezelf deze winter lekker warm met het Essens Mimic jack van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.
 

Haglöfs Dala Mimic Parka Wome
Uitrusting - 18 nov 2018

Houd jezelf deze winter lekker warm met de Dala Mimic Parka van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.
 

Haglöfs Spitz Jacket
Uitrusting - 26 okt 2018

Het klassieke Spitz Jacket van Häglofs is met zijn meest recente een upgrade volledig afgestemd op de behoeftes van rugzakdragers.

Haglofs eco proof
Winnen - 9 jul 2018

Bergwijzer mag samen met Haglöfs één exemplaar van het Eco-Proof Jacket ter waarde van € 329,– weggeeven. Hoe duurzaam ben in de bergen?

duurzame outdoorkleding
Nieuws - 7 jul 2018

Katoen is een populair materiaal om kleding van te maken, maar er kleven ook grote nadelen aan katoen. Is daar een oplossing voor?

Pagina's

Abonneren op Haglöfs