Home » Reportage
Nite Ize

Nite Ize, discover your solution

Soms zijn het juist de kleinere dingen die je dag stiekem kunnen verpesten. Ieder minuut die je besteedt aan het opzoeken, uit elkaar halen, vastbinden of opbergen van spullen is één te veel. Daarom kijken wij bij Nite Ize vanuit een ander perspectief bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Bij het bestuderen van alledaagse voorwerpen zoals snelbinders, telefoonhouders en schoenveters stellen wij voortdurend de vraag: “Hoe kunnen wij dit beter en efficiënter maken.” Na ruim 25 jaar tijd hebben wij een assortiment van 500+ producten weten op te bouwen die de dagelijkse taken eenvoudiger en vooral leuker maken.

Opgeruimd hangt netjes

Hier bij Nite Ize stammen we af van een lijn van knutselaars, doe-het-zelvers en handige harry’s met kasten, garages en schuren vol met allerlei creatieve manieren om de bende op orde te houden. Dat heeft ons geïnspireerd om universele oplossingen te bedenken waarmee je vrijwel alles op een nette wijze kunt opbergen. Onze Gear Ties, Mounting Docks en S-Biners maken het mogelijk om zelfs de meest onhandig gevormde voorwerpen te ordenen. Wil je ook je schuur inlopen en zonder teveel poespas datgeen vinden waar je naar op zoek bent? Dat kan vandaag nog geregeld worden.

Lekker de natuur in

Heb je ook altijd last van een onverklaarbare verlangen om naar buiten te gaan? Wij begrijpen het helemaal. En als je gaat, neem ons dan mee! Nite Ize is een echt outdoorbedrijf met een team dat eigenlijk ook het liefst gaat skiën, kamperen, wandelen en fietsen. Tenzij wij natuurlijk gave producten aan het maken zijn! Begin je binnenkort aan je volgende uitdaging, dan hebben wij wel de juiste hoofdlampen, karabijnhaken en andere gadgets die je trip veiliger en leuker maken.

Haal meer uit je dag

Wanneer je laat thuis komt of de zon gaat vroeg onder, dan is de motivatie voor je dagelijkse portie beweging soms ver te zoeken. Wij motiveren je graag met onze LED-producten zodat jij, je fiets en je trouwe viervoeter ’s avonds goed zichtbaar zijn in het donker. Laat de zonsondergang je niet tegenhouden en ga zo lang door als je wilt.

Meer inspiratie

Beleef een vakantie in de natuur in Bad Kleinkirchheim. 4 nachten v.a. € 334,- p.p.

Glasheldere zwemmeren mooie wandelpaden rond Villach. 6 nachten/HP v.a. € 492,- p.p.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 2 april 16:00 uur abonnee!

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen