Grisport premium wandelschoenen

6 redenen om te kiezen voor premium wandelschoenen

Goede wandelschoenen zijn ontworpen om je voeten fit te houden en je lichaam zoveel mogelijk te ontlasten. Belangrijke redenen om te kiezen voor de Premium wandelschoenen van Grisport zijn dan ook: comfort, grip en demping, vochtregulatie en soepele afwikkeling. Twee extra redenen voor deze keuze zijn: duurzame productie en optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Comfort

De wandelschoenen zijn licht van gewicht en vormen zich perfect om je voet voor veel comfort en stabiliteit. De Mid-varianten hebben een halfhoge schacht en zijn volledig met leer gevoerd. Dit geeft niet alleen meer comfort en een luxere uitstraling, maar het voelt ook zachter. Dankzij de uitstekende polstering is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen.

Grip en demping

Dankzij de nieuwe Vibram Evolution zool hebben de Premium wandelschoenen extra grip op zowel asfalt als drassig, onverhard terrein. De zool heeft een schokabsorberende tussenlaag en een laag van sterk nylon voor maximale stabiliteit tijdens het wandelen. De nieuwe, doorontwikkelde inlegzool zorgt daarbij voor nog meer demping.

Vochtregulatie & waterproof

De wandelschoenen hebben een upper van zacht en soepel hydro-leer en zijn voorzien van een waterproof membraan dat ervoor zorgt dat de schoenen waterdicht zijn en toch optimaal ademen. Het leer in de voering vormt zich naar de voet en neemt transpiratievocht op.

Soepele afwikkeling

Premium wandelschoenen zijn opvallend flexibel bij het afwikkelen van de voet en geven een goede zijwaartse steun. De hielkap geeft extra stabiliteit als je bergop loopt. Bij het afdalen schuif je niet naar voren in de schoen en heb je profijt van de extra teenruimte. Ook de antislipstructuur van de binnenzool verhindert dat je schuift.

Duurzame productie

Schoenen van Grisport worden geproduceerd in Italië, op zonne-energie: de daken van de fabriekshallen bestrijken 15.000 m2 aan zonnepanelen die 70% van de benodigde energie leveren.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

Grisport Premium wandelschoenen bieden ongekend veel kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Esthetisch gezien gooit de Premium collectie hoge ogen dankzij het sportieve, Italiaanse ontwerp met trendy uitstraling.

Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Grisport.nl én maak kans een paar wandelschoenen uit de premium collectie te winnen.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.