De innovatieve Helium van Bergans

Bergans ontdekte innovatieve technieken om de klassieke Helium-rugzak nog praktischer te maken. Voor gegarandeerd meer hike-plezier! De nieuwe verstelbare rugpand  in de vorm van het QuickAdjust™ PRO draagsysteem zorgt voor een goede aansluiting aan het lichaam, waardoor het draagcomfort nóg plezieriger is.

De met Mesh afgewerkte ademende schuimbanden in de schouderbanden en de 3D-gevormde heupbanden zorgen ervoor dat je geen zweterig gevoel krijgt. Daarnaast kun je al je outdoorgear aan de zijkant van de tas hangen door middel van de handige bevestigingsbanden. Door de brede rits aan de voorzijde is het hoofdvak gemakkelijk te bereiken. Ondanks al deze snufjes is de Helium nog steeds uiterst licht: de 55L weegt zonder inhoud precies 1000 gram, de 40L weegt zo’n 60 gram minder. 

Adviesprijs 40L: € 179,95

Adviesprijs 55L: € 199,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!