Deuter Aircontact 60+15

Deuter Aircontact 60+15

Ga je een lange trektocht lopen? Dan neem je vast ook heel veel mee! De Deuter Aircontact 60+15 rugzak is speciaal ontworpen voor expedities, meerdaagse trektochten en verre reizen. De rugzak heeft een groot volume, zodat je veel eten en drinken, een slaapzak, een tent en andere benodigdheden mee kan nemen. Het Aircontact Pro draagsysteem zorgt daarbij voor een perfecte gewichtsoverbrenging, waarbij je bovenlichaam veel bewegingsvrijheid heeft.

Ergonomisch rugpand

Het ergonomisch V-vormig frame in het rugpand is direct verbonden met de schouderbanden en heupgordels. Deze verticale verbinding leidt maar liefst 70% van de draaglast, via een aluminium stangenconstructie, naar de heupgordels. In combinatie met diverse aanpassingsmogelijkheden, waaronder flexibele S-vormige schouderbanden, een traploos verstelbaar rugsysteem en Vari-Flex heupgordels wordt de drager een maximaal draagcomfort geboden.

Minder zweten op je rug

De open poriën in de schuimkussens in het rugpand zorgen bovendien voor een optimaal pompeffect. Bij elke beweging wordt een luchtcirculatie teweeggebracht, wat resulteert in 15% minder transpiratie op de rug dan met een traditioneel, bij lichaam aansluitend, draagsysteem. Met het Aircontact Pro draagsysteem kun je tot wel 30 kg aan gewicht op een comfortabele manier dragen, zonder dat je last hebt van door wrijving.

Advies verkoopprijs € 289,95 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?