Home » Merken
DEUTER

Deuter

deuter aircontact
Uitrusting - 14 sep 2023

De Aircontact Core rugzakkenserie van deuter is een hele veelzijdige verzameling rugzakken. Voor elk type tocht zit er een geschikte rugzak tussen.

deuter aircontact
Uitrusting - 2 jul 2023

Op zoek naar een comfortabele en veelzijdige rugzak voor je volgende wandelingen? De Aircontact Core-serie van deuter is veelzijdigheid ten top!

review deuter aircontact 35+10 sl
Uitrusting - 12 dec 2022

Onze reporter Karin testte de Aircontact core 35+10 SL van deuter uit tijdens een driedaagse huttentocht in de Pyreneeën. Een comfortabele en mooie rugzak!

deuter speed lite 17 review
Uitrusting - 13 okt 2022

Volgens deuter is de Speel Lite 17 rugzak voor Wandelaars die het snel en licht willen houden. We testten het uit.

Man schrijft in een notitieboekje met uitzicht op de bergen
Winnen - 21 jul 2022

Heb je wel eens een reisverhaal geschreven over jouw mooiste bergwandeling? Of lijkt het je leuk om daar deze zomer mee te beginnen? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou!

deuter aircontact
Reportage - 15 jun 2022

Trektochten vergen ook veel planning en geschikt materiaal. Rugzakexpert deuter heeft handige tips voor jouw uitrusting.

Uitrusting - 28 apr 2022

De deuter Aircontact 50 + 10 SL is dé partner voor meerdaagse trektochten. Deuter heeft het bekende model vernieuwd, waardoor de rugzak leeg nóg lichter is, zonder iets in te leveren op het draagcomfort. Dat is gelukt door het gebruik van nieuwe materialen.

Fotowedstrijd Bergen magazine
Winnen - 24 feb 2022

Als we naar de bergen gaan, zijn we vooral wandelend onderweg, in de natuur met onze rugzak. Laat ons jouw mooiste foto daarvan zien en win een Deuter Aircontact Ultra 50+5L rugzak!

review  deuter Futura 23
Uitrusting - 17 jun 2021

Ik ben op pad gegaan met de deuter Futura 23. Volgens de productbeschrijving een lichtgewicht, technische rugzak, die perfect is voor sportieve dagtochten.

spullen voor je bergvakantie
Reportage - 30 apr 2021

Bij bergwandelen is een goede voorbereiding letterlijk ‘het halve werk’. De andere helft is namelijk het juiste materiaal.

deuter freerider pro
Uitrusting - 4 dec 2020

De nieuwe Freerider Pro 30 springt door het moderne en frisse design meteen in het oog. Dankzij de verschillende bevestigingslussen kan materiaal zoals ski’s, een snowboard of sneeuwschoenen eenvoudig aan de rugzak vastgemaakt worden. Het draagsysteem garandeert een comfortabele dagtocht, zelfs met zwaardere lading.

Slaapzak -6 Deuter
Uitrusting - 15 sep 2020

Optimaal slaapcomfort met de Exosphere -6 graden van Deuter! Deze slaapzak van synthetische vezels biedt comfort, warmte en is niet te zwaar.

Pagina's

Abonneren op Deuter