Home » Merken

Deuter

Deuter ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardige rugzakken en tassen voor outdoor activiteiten. Voor elke reis en sport een passende rugzak. 

In 1898 werd Deuter opgericht als producent van postzakken voor de Bavariaanse Post. Binnen 10 jaar werd het assortiment uitgebreid met onder andere rugzakken, slaapzakken en fietstassen. Inmiddels behoort Deuter tot één van de grootste en meest innovatieve outdoormerken ter wereld. De trekking-, dag- en reisrugzakken, evenals de slaapzakken van Deuter staan voor kwaliteit en comfort. Door een nauwe samenwerking met ervaren bergsporters en onafhankelijke technische adviseurs blijft Deuter continue innoverend en kwaliteitverbeterend.

Meer weten over de Deuter. kijk snel op de website!

win een backpack
Winnen - 20 aug 2019

Wil jij een backpack winnen van het toffe merk Deuter? Dat kan! We mogen een Deuter Aircontact 50+10 SL weggeven!

Wat moet je doen?

Heel simpel: vertel ons waar je volgende backpackreis naartoe gaat en met wie je het liefst op reis gaat! Vul het winactieformulier in en wie weet heb jij tijdens je volgende backpacktrip deze fijne rugzak op je rug. 

Deuter: Een verademing voor je rug
Reportage - 2 jul 2019

Al sinds 1898 staat het merk Deuter voor kwaliteit in rugzakken voor wandelen, sporten, trekking, sneeuwsport en meer.

Deuter Aircontact 50+10 SL
Uitrusting - 12 jun 2019

Deuter heeft deze trekkingrugzak voor dames nóg lichter gemaakt. En dat zonder dat het draagcomfort van de rugzak achteruit is gegaan.

Deuter Kid Comfort Active SL
Uitrusting - 6 mei 2019

Zeg je kinderdrager, dan zeg je natuurlijk Deuter. Het Duitse merk staat al jarenlang bekend om haar kinderdragers. Er zijn nu 2 nieuwe modellen.

deuter Exosphere slaapzak
Uitrusting - 30 apr 2019

Heerlijk comfortabel slapen met Deuter: de nieuwe Exosphere slaapzak biedt warmte en een uitstekend comfort.

Deuter Trail rugzak
Uitrusting - 11 apr 2019

De nieuwe Deuter Trail serie beschikt over het Aircontact rugsysteem voor een supercomfortabele en gecontroleerde pasvorm tijdens dynamische activiteiten.

Nieuws - 14 mrt 2019

​Wat hadden we veel mensen bij onze stand op de Fiets en Wandelbeurs in Gent, en in Utrecht. Maar hoe zwaar was die rugzak van Deuter nou?

Deuter, goed voor je rug
Reportage - 30 mei 2018

Ooit begonnen als fabrikant van postzakken, is Deuter uitgegroeid tot de trendsetter onder rugzakmerken. En nog altijd op zoek naar meer verbeteringen.

De Deuter AC Lite 14 SL
Uitrusting - 10 nov 2017

De Deuter AC Lite 14 SL is een lichte, sportieve rugzak die perfect is om mee te nemen tijdens al je avonturen in de buitenlucht.

Deuter Air Lite 20 SL
Uitrusting - 10 sep 2017

​De Deuter Air Lite 20 SL is een comfortabele, lichtgewicht dagrugzak, speciaal ontworpen voor dames die van pittige buitensporten houden.

Uitrusting - 10 aug 2017

Of je kind naar school gaat, het bos in, of op kamp, een goede rugzak is onmisbaar. Met een Deuter kinderrugzak zijn jouw kinderen klaar voor het avontuur.

Deuter Walker
Uitrusting - 10 jul 2017

​Met de Walker loop je er altijd, waar je ook bent, stijlvol bij! Deuter heeft een complete lijn ontwikkeld geïnspireerd op 120 jaar rugzakken maken.

Pagina's

Abonneren op Deuter