Primus kuchoma

Primus Kuchoma, draagbare grill

Een grill die net zo makkelijk is als je eigen vertrouwde barbecue, maar dan licht en draagbaard. De Primus Kuchoma combineert het gemak en de prestaties van een grote gasbarbecue met het lichte en compacte design van een kampeerkookstelletje tot een compacte grill, waar je alsnog een stevige steak op kunt bakken.

De Primus Kuchoma is gemakkelijk uit te klappen. Omdat de grill hoog staat, kun je er altijd iets onder neerleggen terwijl je aan het bakken en braden bent, een schaaltje of een bord bijvoorbeeld. Zo bespaar je op een krappe picknicktafel heel wat ruimte.

De grill is eenvoudig te bedienen. Met één klik brand het vuur, zonder dat je daar een aansteker voor nodig hebt. De grillplaat wordt gelijkmatig verhit, geen koude en hete plekken dus. De roestvrijstalen opvangbak zorgt ervoor dat vet- en vochtspetters uit gegrilde groenten of vlees niet op je onderliggende kampeertafel terechtkomen.

Is het feest voorbij? Dan zijn de verschillende onderdelen makkelijk uit elkaar te halen – en schoon te maken. En ingeklapt is de Primus Kuchoma makkelijk met een hand te tillen, zodat je altijd een hand vrij hebt.

Adviesprijs: €219.95 (gastankje niet meegeleverd)

Meer inspiratie
Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier welk biertje het beste bij jou past