Maak ruimte in je bagage met robuuste en waterdichte drybags van Ortlieb

Zelfs de meest geroutineerde inpakkers zijn verrast door de bagagezakken van Ortlieb! Met deze zogenoemde drybags kun je je spullen geordend en snel vindbaar opbergen. Of je nu met de motor op reis gaat, met de fiets, de kano, zelfs te paard, deze bagagezakken houden je spullen altijd droog. De praktische rolsluiting zorgt ervoor dat je bagage altijd zo compact mogelijk met je meegaat.

Bagagezak PS10

Deze ultralichte bagagezakken kunnen met name gebruikt worden als binnenzak in niet-waterdichte tassen, zoals genaaide rugzakken of fietstassen. De PS10 heef een rolsluiting, is gemaakt van ultralicht nylon, heef een stevige, ronde bodem en een bodemlus om de bagagezak vast te maken en te vervoeren.

Bagagezak PS10 met ventiel

De ultralichte compressie bagagezak beschikt over een rolsluiting met ventiel en is zeer geschikt voor een compacte en stevige verpakking van kleding en slaapzakken. Ideaal voor gebruik in tassen die zelf niet waterdicht zijn.

Bagagezak PD350

Is je rugzak niet waterdicht? Stop je kleding, slaapzak of proviand dan in de bagagezak PD 350 van Ortlieb. De solide PD350 is iets zwaarder dan de PS10, maar heeft dezelfde betrouwbare rolsluiting. Deze bagagezak is tevens met ventiel verkrijgbaar.

Bagagezak PS490

De bagagezak PS490 van Ortlieb kan tegen wilde omgangsvormen en is onder andere voorzien van D-ringen en een bodemlus. Ook bij deze bagagezak zorgt de rolsluiting ervoor dat de inhoud van de zak droog blijf.

Bagagezak met venster

Waar zaten nu ook alweer die lekker zittende trekkingsokken en waar is die korte broek? Voor wie zijn spullen niet uit het oog wil verliezen, heeft Ortlieb de bagagezak met venster. Handig voor ervaren avonturiers, maar zeker ook voor families die op vakantie zijn.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?