Home » Merken

Ortlieb

De allereerste Ortlieb opbergzak is in 1982 in Nürnberg uit persoonlijke noodzaak ontstaan. In die tijd bestond er nog geen aanbieder van waterdichte bagage- en fietstassen, dus Hartmut Ortlieb was genoodzaakt om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van de naaimachine van z'n moeder én met de hand, maakte Hartmut van een voor vrachtwagens bestemd dekzeil de eerste Ortlieb producten.

Wat met eenvoudige middelen begon, groeide al snel uit tot een succesverhaal. Vandaag de dag is de collectie van Ortlieb enorm: van fietstassen en drybags tot de bekende koerierstassen en verschillende handige outdoorbenodigdheden. De producten van Ortlieb zijn 100% waterproof en mogen terecht het kwaliteitslabel 'Made in Germany’ dragen.

Ortlieb: Waterproof Outdoor Equipment
Reportage - 2 jul 2019

In de stad, in de bergen of op reis: de producten van Ortlieb zijn bestemd voor iedereen die onafhankelijk van het weer buiten op pad wil zijn.

Ortlieb Cares
Reportage - 30 mei 2018

Groot geworden in waterdichte fietstassen, staan bij Ortlieb innovatie, authenticiteit, kwaliteit én verantwoorde productie nog steeds hoog in het vaandel.

Ortlieb Safe-it
Uitrusting - 7 dec 2017

De praktische Ortlieb Safe-it beschermt je smartphone, tablet, E-Reader en GPS tijdens je wandeltochten.

Ortlieb commuter daypack
Uitrusting - 10 okt 2017

Laat je je graag meeslepen door eeuwenoude, spannende en wonderlijke verhalen tijdens een stadswandeling? Of fiets je liever dwars door gezellige straatjes

Ortlieb Bikepacking
Uitrusting - 20 sep 2017

​Bikepacking is een outdoor avontuur dat begint waar je klassieke fietstocht stopt. Met de nieuwe Ortlieb bikepacking collectie kun je zo op pad.

Ortlieb rack pack
Uitrusting - 22 aug 2017

De Ortlieb Rack-Pack heeft al heel wat van de wereld gezien. Het maakt niet uit welk voertuig je gebruikt, deze reistas is ideaal voor alle omstandigheden.

Ortlieb vouwteil
Uitrusting - 22 jul 2017

​Water halen, groenten wassen, de vaat doen, je baby of je voeten een badje geven, je was of andere spullen opbergen, bijna alles kan met deze vouwteil!

Reportage - 29 jun 2017

In 1981 krijgt Hartmut Ortlieb het idee voor fietstassen van waterafstotende stof als hij vrachtwagens ziet langsrijden met hun waterafstotende dekzeilen.

Uitrusting - 22 jun 2017

Zelfs de meest geroutineerde inpakkers zijn verrast door de bagagezakken van Ortlieb! Met deze zogenoemde drybags kun je je spullen geordend en snel vindbaar opbergen. Of je nu met de motor op reis gaat, met de fiets, de kano, zelfs te paard, deze bagagezakken houden je spullen altijd droog. De praktische rolsluiting zorgt ervoor dat je bagage altijd zo compact mogelijk met je meegaat.

Ortlieb dufflebag
Uitrusting - 22 mei 2017

Wie voor zijn avonturen graag het extreme opzoekt, verwacht van zijn uitrusting ook hetzelfde uithoudingsvermogen. De Duffle is een echt werkpaard. De reistas is namelijk gemaakt van zeer robuust PD620-materiaal, dat niet alleen waterdicht is, maar ook zeer scheurbestendig.

Uitrusting - 12 apr 2017

Deze handige, waterdichte daypack is buitengewoon geliefd omdat er gewoon alles erin past! De Velocity is gemaakt van stevig en robuust polyester en beschikt over de klassieke Ortlieb rolsluiting. Het grote hoofdvak heeft een inhoud van maar liefst 24 liter. Dankzij een ritsvak aan de binnenkant kun je al je spullen geordend opbergen.

ortlieb packman pro 2
Uitrusting - 22 mrt 2017

De Packman Pro 2 van Ortlieb is een betrouwbare metgezel wanneer je besluit na een lange werkweek lekker een paar dagen de natuur in te gaan om te fietsen of te wandelen. De onverslijtbare daypack Packman Pro2 zorgt met zijn ademende draagsysteem en heupgordel voor een aangenaam draaggevoel en een anatomisch correcte pasvorm.

Pagina's

Abonneren op Ortlieb