Stiletto van Komperdell: 's werelds snelste, makkelijkste en veiligste afstelling

Komperdell introduceert Stiletto: een wandelstok die gemakkelijk met één hand te verstellen is. Daarmee is zij de eerste wandelstok die in deze gemakken en mogelijkheden voorziet. De lengte van de wandelstok kan aangepast worden via een druk op de knop op het handvat. 

Met de Stiletto wordt het wandelen veel comfortabeler, omdat je de mogelijkheid hebt de lengte van de stok waar nodig te veranderen. Dit brengt vooral veel voordelen met zich mee op ongelijk terrein, zoals bergachtig terrein. Zo sta je altijd stabiel en veilig. 

De lengte van de stok kan aangepast worden van 115 tot 140 cm. Er zijn ook twee modellen verkrijgbaar met een verstelbare lengte van 105 tot 130 cm. De stok kan gemakkelijk opgevouwen worden tot 65 cm. Het handvat bestaat uit EVA-schuim met een langere gripzone. De winkeladviesprijs is €159,95

Meer informatie over de Stiletto Wandelstok vind je op de website van Komperdell.

Meer inspiratie

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!