Winterschoenen van KEEN Trailhead: Revel II

De Revel-collectie van KEEN is uitgebreid met nieuwe en verbeterde ontwerpen. De Revel II is de perfecte winterschoen voor mannen en vrouwen die vaak buiten zijn in barre, koude omstandigheden. Door het geavanceerde KEEN isolatiesysteem biedt de schoen 360 graden warmte aan de voeten.

Deze vooruitstrevende technologie fungeert net als traditioneel isolatiemateriaal in een huis: het houdt de warmte binnen en de kou buiten. In de schacht van de schoen zit 200 gram KEEN.WARM, isolatie technologie die de voet beschermt tegen kou vanaf de zij- en bovenkant. KEEN's Heat Trapolator is een drielaags 'sandwich systeem' voor extra warme voeten. Het is een zooltje dat bestaat uit verschillende lagen. De eerste laag heeft een honingraat structuur dat de warmte vasthoudt, dan is er een wollen isolatie viltlaag voor warmte en comfort en als onderlaag een thermal heat shield die de warmte reflecteert naar de voet.

Door de KEEN Heat Trapolator wordt de warmte binnenin de schoen aanzienlijk verhoogd. De buitenkant is van waterbestendig nubuckleer welke goed beschermd en de Revel II bevat ook een waterdicht en toch ademend KEEN.DRY membraan. Een ingebouwde middenvoetsteun van TPU zorgt voor extra stabiliteit en de hiel is voorzien van Shellback heel support, deze geeft meer grip tijdens snowshoeing. De Dual Climate Rubber zool wordt harder als het kouder wordt en samen met de gecentraliseerde ice traction zone (dunne inkepingen in de zool die uit elkaar worden geduwd bij impact) heb je extra grip in winterse omstandigheden.

Prijs: € 149,95

Meer inspiratie

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier welk biertje het beste bij jou past