Home » Vakantietip
Midi-Pyrénées. Foto http://www.toerisme-midi-pyrenees.nl/,

Een tip voor natuurkampeerders in Frankrijk

//www.toerisme-midi-pyrenees.nl/Kamperen in de Pyreneeën is een belevenis, de natuur is prachtig en op deze twee campings wordt aan alles gedacht om je vakantie tot een succes te maken.

Lekker met je voeten in het stromende water of luieren in het gras: er gaat niets boven kamperen in de vrije natuur. Deze twee campings zijn gezellig en er worden allerlei activiteiten georganiseerd, dus je hoeft je er nooit te vervelen.

De viersterren camping “Le Caussanel” ligt aan het meer van Pareloup in de Aveyron. Je zit hier in een ongerept natuurgebied met veel zuivere lucht. De staanplaatsen zijn ruim, liggen tussen uitgestrekte meren en worden omgeven door veel groen. In het meer van Pareloup kun je watersport beoefenen, zoals zeilen met een catamaran, gewoon zeilen, waterskiën of vissen.

De viersterren camping van “Lavedan” ligt aan de voet van de Pyreneeën. De camping is het hele jaar geopend en de omgeving is ideaal voor liefhebbers van wandelen, fietsen of motorrijden. De camping ligt dicht bij de Pyreneeën en er worden allerlei packages aangeboden, zoals de « Cyclo Tour du Lavedan ».

Meer informatie en links naar de campings vind je hier.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?