Home » Vakantietip
wintersport

Slim je wintersport regelen met fikse korting op Black Friday

Heb jij dit jaar een skireis gepland staan, en kan je wel wat nieuwe gear gebruiken? Koop dan slim alles wat je nodig hebt voor de wintersport op Black Friday, want dan krijg je flinke korting! 

Waarschijnlijk liggen al je wintersportkleren al een tijdje stof te vangen achterin je kast, omdat het vorig jaar nauwelijks mogelijk was om op wintersport te gaan. En die kleding van twee jaar geleden is natuurlijk niet meer iets waarin je gezien wil worden op de piste.

Wintersportjassen kunnen bovendien slijten. Met de jaren zul je merken dat je jas steeds wat minder warm is. Kon jij tijdens je laatste wintersport wel wat extra warmte gebruiken en is het echt tijd voor bijvoorbeeld een nieuwe ski-jas? 

Shop dan slim en koop al je spullen op Black Friday. Daarmee kan je namelijk een hoop geld besparen. Heb je bijvoorbeeld je oog laten vallen op een Moncler jas of wil je shinen op de piste in kleding van Peak Performance? Check dan alle deals voor Black Friday kleding op Winkelstraat.nl. 

Wintersport boeken met Black Friday korting

Heb jij inmiddels op het oog welke outfit je wilt scoren op Black Friday, en wil jij nog meer voordeel als je gaat wintersporten? Dan kun je ook bijvoorbeeld hotels en complete reizen met korting scoren op Black Friday. 

Dus moet jij je wintersport nog boeken? Houd dan de website van Sunweb en TUI in de gaten. Deze reisorganisaties bieden allebei speciale aanbiedingen voor wintersport. 

Bij TUI kun je zelfs tot en met 2 december je skivakantie met korting boeken, waarbij het voordeel op kan lopen tot € 200 per persoon. Sunweb houdt haar kortingsacties nog even geheim, maar ook daar kun je op Black Friday terecht voor een skireis met korting.

Meer geld over voor eten en drinken

Want wintersport is vaak al duur genoeg. En die apfelstrudel en kaiserschmarren op de piste kun je natuurlijk niet laten liggen. Als je gebruikmaakt van goede Black Friday deals, heb je hier weer wat meer budget voor over. Dan hoef je tijdens je reis niet meer na te denken over hoeveel geld je uitgeeft aan lekker eten en drinken.

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95) 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?