-

Fotowedstrijd Berglicht

Deze actie is verlopen

Wat is jouw mooiste berglicht? Pure magie… Wanneer de zon net doorbreekt en een berg in een gloed hult, of als de ochtendmist optrekt uit het dal, of die ene zonsondergang die voor jou persoonlijk een bijzondere belevenis werd…. Kortom, die momenten van bijzonder licht in de bergen waarvoor we het allemaal doen. Toch?

Bergen Magazine is benieuwd naar hoe jij het mooiste berglicht hebt weten vast te leggen. De 3 winnaars krijgen elk een zaklamp van O’light en een tegoedbon van www.cameranu.nl!

Wat kun je winnen? 

De eerste prijs is een Olight S2A  (t.w.v. €59.95). Tevens krijg je ook een tegoedbon tegoedbon ter waarde van € 25,- van Cameranu.nl 

De tweede prijs wint een Olight S1A  (t.w.v.  €54.95) en een tegoedbon twv € 15,- van Cameranu.nl

De winnaar van het brons verdient een Olight H05 Active hoofdlamp (t.w.v. €29.95) en ook een tegoedbon ter waarde van € 15,- van Cameranu.nl

Voorwaarden: 

Voorwaarden voor deelname fotowedstrijd

  • Maximaal 3 foto's per persoon (1 per formulier)
  • Inzenden kan tot 10 november 2016 23.59 u.
  • Stuur alleen foto's in waarvan jij de fotograaf bent (en dus alle rechten hebt)
  • Bij twijfel van echtheid (of onrecht) wordt de foto uitgesloten van deelname
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De ingezonden foto's kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding van de fotograaf).
  • De winnende  foto's zijn te zien in Bergen Magazine 5 van 2016 (vergeet je niet te abonneren, zodat je dit nummer thuis ontvangt)

Vergeet je telefoonnummer niet op het formulier te vermelden!

Deze winactie is gesloten.

 

Meer inspiratie

Merk: