Home » Merken

Olight

Olight is opgericht in 2006 en in eerste instantie  wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen voor hulp-, politie- en defensie eenheden. Maar ook de outdoorliefhebbers hebben het merk ontdekt als onmisbaar robuuste zaklampen voor de diverse tochten. 


Door continu te blijven innoveren gaven ze een nieuwe dimensie aan de “LED zaklamp” en kregen veel waardering uit de markt. Alle Olight producten voldoen aan professionele normen voor kwaliteit en service. Olight staat dan ook vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.

De producten van Olight zijn herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium.  Olight heeft niet alleen zaklampen, maar ook hoofdlampen en schijnwerpers. Van een eenvoudige sleutelhangerlampje tot één van de meest compacte en krachtigste oplaadbare schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 5000 lumen.

www.olightworld.net
 

gratis bergsportartikelen
Nieuws - 23 dec 2019

Het is kerstvakantie! En hoe vier je de kerstvakantie beter dan met een paar mooie acties? Bijvoorbeeld met deze acties van Leatherman en Olight

Olight i1R2
Winnen - 23 dec 2019

De Olight i1R2 mini zaklamp is niet veel groter dan je pink en weegt slechts 15 gram. En die lampjes worden nu gratis weggegeven!

Olight: We make a difference
Reportage - 23 jul 2019

Tijdens een bergwandeling kan een goede zak- of hoofdlamp cruciaal zijn. Olight lampen zijn zeer compact en geven toch bijzonder veel licht.

Olight H2R Nova
Uitrusting - 25 jun 2019

De H2R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan. Een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één.

Olight i1R EOS Rechargeable
Uitrusting - 5 jun 2019

De kleinste oplaadbare sleutelhangerzaklampje van Olight. De Olight I1R geeft tot wel 130 lumen licht.

Olight S1RII
Uitrusting - 8 dec 2018

Een zaklamp zo groot als je duim, maar toch een lichtopbrengst van jewelste, dat is de Olight S1R II. Met een lichtopbrengst van maar liefst 1000 lumen en een bereik van 145 meter heb je eigenlijk gewoon een kleine vuurtoren op zak. Je kunt de zaklamp gebruiken op vijf verschillende standen, van een halve lumen tot de volle 1000.

Olight S1RII
Uitrusting - 14 sep 2018

De S1RII van Olight is een nieuw model van de de revolutionair compacte oplaadbare zaklamp, de S1R.

Olight
Reportage - 30 mei 2018

Olightlampen zijn wereldwijd in gebruik bij hulp-, politie- en defensie eenheden. Maar Olight is ook populair onder enthousiastelingen in het buitenleven.

Olight X7R
Uitrusting - 8 dec 2017

De Olight X7R is ondanks zijn kleine formaat een echte krachtpatser: hij heeft een bereik tot 380 meter, is USB-oplaadbaar en waterdicht.

Olight HS2 hoofdlamp
Uitrusting - 16 okt 2017

Speciaal voor de renners, lopers en wandelaars is er nu de Olight HS2 hoofdlamp. Lichtgewicht maar erg krachtig.

Reportage - 29 jun 2017

Olight is populair onder professionals en enthousiastelingen in de sportwereld en het buitenleven die mikken op robuuste zaklampen met hoge prestaties.

Uitrusting - 28 nov 2016

Olight introduceert de H1 Nova als praktische hoofdlamp en zaklamp in één. Compact, lichtgewicht en met tal van mogelijkheden. De H1 Nova weegt slechts 40 gram, maar heeft toch een ruime keuze aan lichtsterkten tot 500 lumens. Ook is er een nachtstand met twee rode LED-lampjes. Deze laatste optie dient tevens als knippersignaal.

Pagina's

Abonneren op Olight