Home » Merken

Olight

Olight is opgericht in 2006 en in eerste instantie  wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen voor hulp-, politie- en defensie eenheden. Maar ook de outdoorliefhebbers hebben het merk ontdekt als onmisbaar robuuste zaklampen voor de diverse tochten. 


Door continu te blijven innoveren gaven ze een nieuwe dimensie aan de “LED zaklamp” en kregen veel waardering uit de markt. Alle Olight producten voldoen aan professionele normen voor kwaliteit en service. Olight staat dan ook vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.

De producten van Olight zijn herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium.  Olight heeft niet alleen zaklampen, maar ook hoofdlampen en schijnwerpers. Van een eenvoudige sleutelhangerlampje tot één van de meest compacte en krachtigste oplaadbare schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 5000 lumen.

www.olightworld.net
 

Olight i1R EOS Rechargeable
Uitrusting - 5 jun 2019

De kleinste oplaadbare sleutelhangerzaklampje van Olight. De Olight I1R geeft tot wel 130 lumen licht.

Olight S1RII
Uitrusting - 8 dec 2018

Een zaklamp zo groot als je duim, maar toch een lichtopbrengst van jewelste, dat is de Olight S1R II. Met een lichtopbrengst van maar liefst 1000 lumen en een bereik van 145 meter heb je eigenlijk gewoon een kleine vuurtoren op zak. Je kunt de zaklamp gebruiken op vijf verschillende standen, van een halve lumen tot de volle 1000.

Olight S1RII
Uitrusting - 14 sep 2018

De S1RII van Olight is een nieuw model van de de revolutionair compacte oplaadbare zaklamp, de S1R.

Olight
Reportage - 30 mei 2018

Olightlampen zijn wereldwijd in gebruik bij hulp-, politie- en defensie eenheden. Maar Olight is ook populair onder enthousiastelingen in het buitenleven.

Olight X7R
Uitrusting - 8 dec 2017

De Olight X7R is ondanks zijn kleine formaat een echte krachtpatser: hij heeft een bereik tot 380 meter, is USB-oplaadbaar en waterdicht.

Olight HS2 hoofdlamp
Uitrusting - 16 okt 2017

Speciaal voor de renners, lopers en wandelaars is er nu de Olight HS2 hoofdlamp. Lichtgewicht maar erg krachtig.

Reportage - 29 jun 2017

Olight is populair onder professionals en enthousiastelingen in de sportwereld en het buitenleven die mikken op robuuste zaklampen met hoge prestaties.

Uitrusting - 28 nov 2016

Olight introduceert de H1 Nova als praktische hoofdlamp en zaklamp in één. Compact, lichtgewicht en met tal van mogelijkheden. De H1 Nova weegt slechts 40 gram, maar heeft toch een ruime keuze aan lichtsterkten tot 500 lumens. Ook is er een nachtstand met twee rode LED-lampjes. Deze laatste optie dient tevens als knippersignaal.

-
Winnen - 16 sep 2016

Wat is jouw mooiste berglicht? Pure magie… Wanneer de zon net doorbreekt en een berg in een gloed hult, of als de ochtendmist optrekt uit het dal, of die ene zonsondergang die voor jou persoonlijk een bijzondere belevenis werd…. Kortom, die momenten van bijzonder licht in de bergen waarvoor we het allemaal doen. Toch?

Uitrusting - 10 sep 2016

De Olight H05 Active is een compacte en lichtgewicht hoofdlamp. De twee AAA batterijen leveren een lichtsterkte van 10 tot 150 lumens, waarmee je alles dichtbij goed kan bijlichten. Wanneer je juist minder fel licht nodig hebt, maar alles wel goed wil kunnen zien, schakel je de twee rode LED-lampjes in. De rode lampjes kan je ook gebruiken als knippersignaal.

Uitrusting - 31 aug 2016

De Olight S1A Baton zaklamp is een nieuwe kleine LED-zaklamp. Met slechts één AA batterij heeft de Olight S1A Baton een lichtsterkte van maximaal 220 lumens, waarmee de zaklamp 118 meter ver schijnt. De zaklamp heeft 5 standen: 0.5 lumens, 5 lumens, 50 lumens en 220 lumens. De zaklamp heeft ook een stroboscoop-functie.

Uitrusting - 15 aug 2016

De Olight S2A Baton is een compacte en lichtgewicht zaklamp. Met twee AA batterijen geeft de zaklamp een maximale lichtsterkte van 550 lumen. Door de optische lens heeft de zaklamp een mooie, gebalanceerde lichtbundel, die 110 meter ver schijnt. De zaklamp heeft een stevig siliconenhandvat, waardoor de zaklamp stevig in je hand ligt.

Pagina's

Abonneren op Olight