fotowedstrijd haglofs

Fotowedstrijd Samen

Meedoen kan tot 27 januari 2023

Deze fotowedstrijd draait om jullie, want de mooiste momenten zijn de momenten die je deelt met je bergmaatje, toch? Laat die zien en maak kans om een jas van Haglöfs.

“Happiness is only real when shared.” Laat de mooiste momenten van samenzijn in de bergen zienHet is de meest aangrijpende scène uit het briljant verfilmde boek Into the Wild: beseffend dat hij gaat sterven in zijn bus, midden in de wildernis van Alaska, pent Christopher McCandless deze conclusie van zijn avontuur in zijn dagboek neer. En niets is minder waar! Niet dat je voor deze wedstrijd hoeft te sterven, hoor, maar de mooiste momenten zijn de momenten die je deelt met je bergmaatje, toch?

Stuur ons jouw foto die deze gedachte het beste tot uiting brengt en licht hem toe in maximaal 100 woorden. Wie weet win jij een van de twee Sarna Mimic Hood winterjassen van Haglöfs met een winkelwaarde van € 200 die we mogen weggeven.

Doe mee! 

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 27 januari 2023 Alleen correct ingediende formulieren doen mee. Een foto uploaden is bij deze actie niet nodig. 
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan 'Fotowedstrijd Samen"
  • Vergeet niet je maat in te vullen! 
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.
Meer inspiratie

Merk: