Fotowedstrijd Bergen magazine

Fotowedstrijd Vrije Vogel(s)

Meedoen kan tot en met 24 maart 2023

Dat gevoel dat je krijgt wanneer het lijkt alsof je de bergen helemaal voor jezelf hebt, die kriebel in je buik… Een momentje van perfect geluk dat je op een specifi eke plek en op een bepaald moment overvalt en waarop je je heel even absoluut vrij voelt… Of gewoon die prachtige foto van een vogel of vogels in de bergen waarop je trots bent, dat kan ook!

Laat ons zien hoe jij het thema ‘vrije vogel(s)’ fotografisch invult en vertel het verhaal achter de foto in maximaal 100 woorden. Misschien win jij deze mooie dubbelprijs: een met een prachtige vogelprint versierde drinkfles van Laken én de compacte Lifesaver-waterfilter met een gezamenlijke winkelwaarde van € 122.

Doe mee! 

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 24 maart 2023 Alleen correct ingediende formulieren doen mee. Een foto uploaden is bij deze actie niet nodig. 
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan 'Fotowedstrijd Samen"
  • Vergeet niet je maat in te vullen! 
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.
Meer inspiratie