Home » Merken

Laken

laken aluminium fles
Uitrusting - 15 mei 2024

De Aluminium Futura Bottle van Laken is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. De binnencoating van de fles kan schokken en zelfs deuken weerstaan.

drinkfles laken
Uitrusting - 2 mrt 2023

De aluminium drinkflessen van Laken zijn licht van gewicht, stevig en makkelijk schoon te maken. En nu komen ze ook met mooie prints!

Fotowedstrijd Bergen magazine
Winnen - 2 mrt 2023

Dat gevoel dat je krijgt wanneer het lijkt alsof je de bergen helemaal voor jezelf hebt, die kriebel in je buik… Laat ons zien hoe jij het thema ‘vrije vogel(s)’ fotografisch invult

drinkfles schoonmaken
Reportage - 25 nov 2019

Een goede drinkfles is onmisbaar tijdens je wandeltocht. Maar na een tijdje wordt je fles ook van binnen vies. Wat moet je doen om je fles schoon te maken?

recycle veldfles Laken
Nieuws - 12 nov 2019

Wat doe je met je oude veldfles? Veldflessenmerk Laken helpt je je oude veldfles te recyclen, en geeft meteen korting op een nieuwe!

Uitrusting - 9 jul 2015

Het Spaanse drinkflessenmerk Laken beschikt intern over de juiste kennis en ervaring die nodig is om goed doordachte en kwalitatief hoogwaardige producten te produceren.  Het assortiment van Laken bestaat uit een grote collectie waterflessen, thermoflessen en lunchboxen, gemaakt van aluminium of dubbelwandig roestvrijstaal.

Abonneren op Laken