Fotowedstrijd Bergen magazine

Fotowedstrijd Wow wat een uitzicht!

Deze wedstrijd is gesloten

Hanwag alverstoneGeef het toe: je gaat het liefst naar de bergen niet (alleen) voor de sportieve prestatie die bergwandelen is, maar om te kunnen genieten van je beloning. Dat prachtige vergezicht als je eenmaal op die bergtop, panoramaweg of pas staat. Toch? En soms komt zo’n uitzicht onverwacht op je af en doet je naar adem snakken. Als je dat gevoel ook nog op gepaste wijze op de sensor vastgelegd hebt, stuur ons dan je foto en misschien win je wel een paar Alverstone II GTX bergschoenen ter waarde van € 279,95. Wij mogen dit keer twee paar van deze robuuste trekkingschoenen voor middelzware bergtochten van Hanwag weggeven. De twee winnaars worden gepubliceerd in het decembernummer van Bergen Magazine!

 

Deze winactie is gesloten

 

Voorwaarden:

fotowedstrijd bergen magazineInsturen kan tot en met 28 oktober 2019
Vergeet niet je schoenmaat aan te geven op het formulier! 
Maximaal 3 foto's per inzender (1 per formulier)
Stuur alleen foto's in waarvan jij de fotograaf bent (en dus alle rechten hebt)
Stuur je foto in zonder watermerken
Stuur je foto in in voldoende hoge resolutie, de foto moet ten minste 2400 pixels breed zijn
Bij twijfel van echtheid (of onrecht) wordt de foto uitgesloten van deelname
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
De ingezonden foto's kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding van de fotograaf).
Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden. 

 

Meer inspiratie

Merk: