Home » Merken
foto

Hanwag

.

Hanwag Banks Narrow Lady GTX
Uitrusting - 26 mrt 2020

Voor de wat smallere damesvoet heeft Hanwag deze narrow- versie van de Banks Lady GTX ontworpen die de voet goed omsluit en dus een goede stabiliteit biedt

Fotowedstrijd lente in de bergen
Winnen - 21 feb 2020

De lente is een prachtig seizoen. Hoe breng jij de lente in de bergen in beeld? Laat het zien en maak kans op een paar wandelschoenen van Hanwag!

hanwag alverstone II gtx
Nieuws - 6 dec 2019

Voor de fotowedstrijd Wow wat een uitzicht werden we overstelpt met prachtige foto's van uitzichten. Deze twee sprongen eruit. Jim en Jeroen, gefeliciteerd

Hanwag Anros
Uitrusting - 21 okt 2019

De Anros ES is een multifunctionele en stijlvolle schoen voor winters gebruik in de stad en op wandelpaden.

Hanwag Gristone II GTX
Uitrusting - 16 sep 2019

De Gritstone II GTX van Hanwag is een allround wandelschoen die zich leent voor bijna elk type wandeling. Of je nu over asfalt, grind of bospaden wandelt, het bovenwerk van nubuck en polyamide biedt uitstekende ondersteuning aan je voet. Hetzelfde geldt voor de zeer goed dempende Vibram Ultragrip II-zool, die zich bovendien goed af laat rollen.

Fotowedstrijd Bergen magazine
Winnen - 16 sep 2019

Geef het toe: je gaat het liefst naar de bergen niet (alleen) voor de sportieve prestatie die bergwandelen is, maar om te kunnen genieten van je beloning.

Hanwag Ferrata II GTX
Uitrusting - 25 aug 2019

Multifunctionele en lichte kletterschoen voor praktisch ieder alpine gebied. 

Hanwag introduceert nieuwe zool
Reportage - 23 aug 2019

Bij Hanwag zijn wij al bijna honderd jaar voortrekkers in het vervaardigen van innovatieve en duurzame wandelschoenen.

Hanwag Palung Mid
Uitrusting - 10 aug 2019

Sportief, halfhoog hike model uit de succesvolle Yak categorie. Licht in gewicht en met een goede demping voor een perfect comfort. Met de innovatieve en unieke TubeTec zoolconstructie van Hanwag. Een TPU-tube beschermt de soepele en zeer goed dempende PU zool tegen beschadiging en geeft tegelijk een zeer goede grip en stabiliteit.

Hanwag Alverstone II GTX
Uitrusting - 7 aug 2019

Een lichte maar zeer stabiele trekkingschoen voor middelzware bergtochten. Met een gewicht van slechts 1460 gram is de Hanwag Alverstone GTX 15% lichter dan zijn voorganger. Door de laterale flex technologie (LFX) beweegt de schacht makkelijk mee met de stand van het onderbeen. Voorzien van Click- Clamp veterogen voor 2-zone veterbinding.

Hanwag natuurmonumenten
Nieuws - 4 jul 2019

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Bergschoenenmerk Hanwag steunt Natuurmonumenten.

Uitrusting - 15 jun 2019

De afgelopen weken ben ik op pad gegaan met de Belorado II Low Lady Tubetec GTX van Hanwag. Een hele mond vol! En deze schoen is logischerwijs de opvolger van de Belorado Low Lady, met een aantal technische vernieuwingen die de schoen nog beter maken.

Pagina's

Abonneren op Hanwag