Home » Merken
foto

Hanwag

Al sinds 1921 staat het schoenenmerk Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van de firma in 1921 worden vanuit de hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit geproduceerd. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn de producten van Hanwag geproduceerd in Duitsland, Kroatië, Hongarije en Roemenië, „Made in Europe,“ dus.

hanwag bluecliff es
Uitrusting - 21 sep 2023

De Hanwag Bluecliff is een stevige wandelschoen voor langere wandeltochten in het voor- en najaar.

hanwag makra trek sf extra gtx
Uitrusting - 14 sep 2023

HANWAG breidt de Makra familie uit. In het najaar van 2023 komt er een nieuw ‘familielid’ bij: de Makra Trek SF Extra GTX.

hanwag leesten
Reportage - 14 sep 2023

Als wandelaar weet je: een schoen de juiste maat moet hebben én de juiste vorm. Want een te brede of te smalle schoen geeft ook problemen.

Uitrusting - 22 jun 2023

Goed nieuws, HANWAG breidt zijn Makra-familie uit. Met drie nieuwe modellen is er nu voor iedere activiteit in het alpengebied een passende Makra.

Hanwag Travi Low SF Extra
Uitrusting - 19 jun 2023

De Hanwag Travi Low SF is een lage wandelschoen, ideaal voor tochten in het middelgebergte. De schoenen hebben een goede pasvorm en grip.

review Hanwag Coastridge Low Lady ES
Uitrusting - 8 jun 2023

Wat een verademing zijn deze Hanwag Coastridges dan! Ze zijn net zo sportief en licht als mijn vorige wandelschoenen, maar ook nog eens waterdicht.

hanwag Makra Pro GTX
Uitrusting - 5 jun 2023

De Makra Pro GTX is een technische schoen, geschikt voor zowel veeleisende bergtochten en gletserpassages, als voor makkelijkere hoog- of rotstouren.

wandelroute outdoorpark reusel
Nieuws - 25 mei 2023

De samenwerking tussen schoenenmerk Hanwag en Outdoorpark Reusel wordt uitgebreid met het lanceren van twee nieuwe wandelroutes.

hanwag coastrock
Uitrusting - 5 apr 2023

Ook -of moeten we zeggen: juist- tijdens een stedentrip wil je met goede schoenen op pad. De Coastrock Low ES van Hanwag is precies voor die trips een uits

hanwag bluestrait ES
Uitrusting - 23 nov 2022

Multifunctioneel, grondstofbesparend en slipvast – de Bluestrait Mid ES van HANWAG is een wandelschoen voor buitenactiviteiten tijdens de koudere maanden.

Hanwag Torsby Low SF EXTRA
Uitrusting - 8 sep 2022

De Torsby Low SF Extra GTX met zijn bijzonder comfortabele leest is een lage wandelschoen met een moderne look voor lichte wandelingen.

Hanwag Makra light
Uitrusting - 22 jun 2022

De Makra Light is de nieuwste lichtgewicht aanvulling op de Makra reeks van Hanwag. De schoen is een echte allrounder, waarmee je tijdens bijvoorbeeld een via ferrata goed uit de voeten kan. De Makra heeft een waterdicht GORE-TEX membraan en de tenen zijn voorzien van een extra versteviging van TPU zodat de schoenen ook tegen een stootje kunnen. 

Pagina's

Abonneren op Hanwag