Home » Merken
foto

Hanwag

Al sinds 1921 staat het schoenenmerk Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van de firma in 1921 worden vanuit de hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit geproduceerd. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn de producten van Hanwag geproduceerd in Duitsland, Kroatië, Hongarije en Roemenië, „Made in Europe,“ dus.

hanag bangri lady
Uitrusting - 15 jun 2021

De Bangri Lady is een stijlvolle en comfortabele wandelschoen van Hanwag, gemaakt van yakleer.

hanwag banks narrow
Uitrusting - 28 mei 2021

de Hanwag Banks is de ideale schoen voor middelzware tochten met lichte bepakking, speciaal voor mensen met smalle voeten.

Geschiedenis hanwag schoenen
Reportage - 15 mrt 2021

Al sinds 1921 staat het schoenenmerk Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie.

Hanwag alverstone II wilde lady GTX
Uitrusting - 5 mrt 2021

Schoenenmerk Hanwag staat bekend om de verschillende pasvormen die van alle schoenen worden uitgebracht. Dat geldt ook voor de Alverstone II Wide GTX Lady.

Hanwag Tolva Lady GTX
Uitrusting - 26 okt 2020

Een moderne, veelzijdige halfhoge wandelschoen, geschikt voor lichte wandelingen in de herfst, winter en de lente!

Hanwag Banks SF extra GTX
Uitrusting - 2 okt 2020

De nieuwe Hanwag Banks SF extra GTX bieden comfort, een mooi uiterlijk en de juiste pasvorm voor mensen met een brede voorvoet.

Hanwag Tolva GTX
Uitrusting - 31 aug 2020

Ook voor een ontspannen winterwandeling heb je stevige schoenen nodig. De Hanwag Tolva GTX is zo’n stevige schoen. Een echte winter-allrounder.

Hanwag ferrata
Uitrusting - 10 jul 2020

De Ferrata Low Light is een zeer lichte maar robuuste lage Rock-schoen voor klettersteigen en technisch terrein.

Hanwag Tatra Light Lady GTX
Uitrusting - 30 jun 2020

De Tatra Light Lady GTX van Hanwag weegt maar liefst 300 gram minder dan de Tatra Lady GTX. De ‘Wide’ versie is uitgevoerd met een bredere voorvoet.

hanwag waxenstein bio low
Uitrusting - 27 mei 2020

Deze lage versie van model Waxenstein Bio is een zeer comfortabele schoen uit volledig chroomvrij gelooid leer.

hanwag banks ladt
Uitrusting - 10 mei 2020

De Banks Lady GTX, een lichtere (A/B-)wandelschoen van het Duitse Hanwag, heb ik kunnen uitproberen in een vlak en een heuvelachtig landschap.

Nieuws - 7 mei 2020

Is er een mooier seizoen dan de lente om van de bergen te genieten? We kregen weer mooie foto’s toegestuurd. Deze twee waren de mooiste!

Pagina's

Abonneren op Hanwag