Care Plus Walker

Win een EHBO-set voor onderweg!

Deze winactie is gesloten

Je doet je best om het te voorkomen, maar een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om altijd goed voorbereid op weg te gaan, met een goede EHBO-set in je tas. De Care Plus® Walker EHBO-set is ideaal voor wandelaars, Nordic walkers, trekkers en liefhebbers van het buitenleven. De kit bevat essentiële items om blaren te voorkomen en behandelen. Beiden even belangrijk voor een succesvolle wandeltocht!

En jij kan die winnen!

Hoe? Vertel ons waar en waarom je deze EHBO-set nodig denkt te hebben. Onder de inzendingen mogen we een Walker EHBO-set verloten.  

Vul het winactieformulier in en wie weet zit de Care Plus® Walker EHBO-set in jouw rugzak bij je volgende bergvakantie. Vermeld Care Plus op het formulier

Deze winactie is gesloten.

Voorwaarden:

Meedoen kan tot 2 maart 2016. Slechts één inzending per persoon. Bergwijzer en Care Plus mogen de inzendingen gebruiken voor commerciële doeleinden. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee, een foto is niet nodig. Winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer inspiratie

Merk: