Home » Merken

care plus

Uitrusting - 1 jun 2016

Vochtinname is het allerbelangrijkste tijdens een tocht in de bergen. Wil je niet teveel gewicht meesjouwen, dan is goed afmeten belangrijk. En doe je een meerdaagse tocht, kun je onderweg in de hut een fles water kopen, maar dit is vaak duur. Een waterfilter biedt uitkomst en tovert elke bergbeek om in een onuitputtelijke bron.

Care Plus Walker
Winnen - 17 feb 2016

Je doet je best om het te voorkomen, maar een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om altijd goed voorbereid op weg te gaan, met een goede EHBO-set in je tas. De Care Plus® Walker EHBO-set is ideaal voor wandelaars, Nordic walkers, trekkers en liefhebbers van het buitenleven.

Reportage - 1 feb 2016

De Care Plus® Walker EHBO-set is ideaal voor wandelaars, Nordic walkers, trekkers en buitenleven liefhebbers. De kit bevat essentiële items om blaren te voorkomen en behandelen. Beiden even belangrijk voor een succesvolle wandeltocht!

Uitrusting - 16 apr 2015

Teken. Alleen in Nederland wonen er al circa 100.000 per vierkante kilometer en ze kunnen link zijn. Het beste is om zo'n vervelende beet te voorkomen. Care Plus heeft een hele range aan producten van sprays die de teek op afstand houden. 

Abonneren op care plus