Lowe Alpine Aeon Campagne

Win een Lowe Alpine Aeon-rugzak!

Deze actie is verlopen

Lowe Alpine Aeon CampagneEen dagrugzak, een fietsrugzak, een klimrugzak. De Aeon-rugzakken van Lowe Alpine zijn echte alleskunners. Ideaal dus voor de bergliefhebber, die ook buiten de vakanties om behoefte heeft aan een goede rugzak. De lichtgewicht tassen zijn voorzien van een Flexion harnas van dun maar stevig materiaal voor de perfecte pasvorm. Het Air-Contour-rugpand volgt de vorm van de rug voor stabiliteit en zorgt toch voor voldoende ventilatie. Verschillende ruime opbergvakken en zijzakken zorgen voor een berg aan ruimte voor al je benodigdheden. Kortom, wij zijn enthousiast! En daarom mogen wij van Lowe Alpine één van jullie blij maken met een 27 liter Aeon-rugzak van Lowe Alpine!

Voor welke activiteit heb jij een nieuwe rugzak nodig?

Vertel het ons of maak een leuke foto en laat ons weten waarom jij écht een nieuwe rugzak nodig hebt. Onder de leukste inzendingen verloten we zo'n gave Lowe Alpine Aeon-rugzak! 

 

Voorwaarden

Deze actie loopt van 15 juni tot en met 30 juni. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, Lowe Alpine en op sociale media. 

Deze winactie is gesloten.

Meer inspiratie