Lowe Alpine Tensor

Win een Lowe Alpine Tensor 20

Deze actie is gesloten

Met je rugzak maak je de mooiste avonturen mee. Wat is het mooiste avontuur dat jij met je rugzak hebt meegemaakt? Vertel het ons en win een mooie lichtgewicht rugzak van Lowe Alpine! De lichtgewicht Tensor-serie van Lowe Alpine bestaat uit vijf formaten rugzakken: 5, 10, 15, 20 en 23 liter. De 20 liter rugzak kan jij nu winnen! 

De Tensor 20 is een uitstekende allround dagrugzak voor wandeltochten, klauteren, klimmen en zelfs skiën. Dankzij de compressiebanden is hij volledig comprimeerbaar en ben je verzekerd van de stabiliteit van de rugzak op je rug tijdens het bewegen. Een groot vak met rits biedt ruimte voor kaart of gids, terwijl de compressiebanden aan de zijkanten kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld je ski’s te fixeren. De Tensor 20 weegt 590 gram en is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Adviesprijs €69,95. 

Wat moet je doen?

Vertel ons kort (maximaal 100 woorden) wat jouw mooiste avontuur met je huidige rugzak is. Een foto is niet nodig. Stuur je verhaal voor 22 november in via het formulier en wie weet heb jij straks een nieuwe rugzak voor nieuwe avonturen!

Voorwaarden:

Deze actie loopt tot en met 22 november. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media. 

Deze winactie is gesloten.

Meer inspiratie