Topteams Menno Boermans Katja Staartjes

Win Topteams van Katja Staartjes en Menno Boermans

Deze actie is gesloten

Topteams is het nieuwe boek van Katja Staartjes en Menno Boermans. Geïnspireerd door haar expedities vertelt Katja Staartjes wat er nodig is om een topteam te vormen en met het hele team tot grote hoogten te komen. De bergen zijn daarbij de ideale metafoor, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor leiderschap en teamwork. De foto's van Menno Boermans zijn daarbij meer dan een illustratie. 

Meer weten over dit boek? Hier lees je al een stukje!

Wil jij dit boek winnen? Dat kan! 

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de vraag 'Wat hebben de bergen jou geleerd?' op ons winformulier. De drie beste antwoorden belonen we met een exemplaar van TOPTEAMS, het nieuwe boek van bergbeklimmers Katja Staartjes en Menno Boersman. Een foto meezenden mag, maar is niet noodzakelijk. 

Deze actie is gesloten.

Voorwaarden

  • Insturen kan tot en met 15 november 2019
  • Alleen correct ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs. 
  • Een foto mag, maar is niet noodzakelijk. 
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding van de inzender).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.