Victorinox Climber

Winnen! 5 x Victorinox Climber

Deze actie is verlopen

De Victorinox Climber is een echt praktisch zakmes voor de bergliefhebbers. Met maar liefst 14 functies kan deze multitool jou overal bij helpen. Iedere alledaagse uitdaging wordt hiermee een succes! 

De 14 functies zijn: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Met levenslange garantie. Geleverd in een doosje.

Wij mogen maar liefst 5 Victorinox Climbers weggeven! Wil jij winnen? 

Stuur ons een leuke foto waarop je laat zien waar jij elke dag je zakmes voor gebruikt!

Smeer jij dagelijks je bammetje met je zakmes, maak je er je blik soep mee open of gebruik je hem tijdens de vrijdagmiddagborrel om een flesje wijn of bier mee paraat te maken? Laat het ons zien en wie weet gebruik jij voortaan een Victorinox Climber voor je dagelijkse klusjes.

Deze actie is verlopen

Voorwaarden
Deze actie loopt van 21 november tot en met 1 december. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. Een foto is verplicht. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, Victorinox Nederland en op sociale media. Adresgegevens van de 5 winnaars worden doorgegeven aan Victorinox Nederland voor het verzenden van de prijs.

Meer inspiratie

Merk: