Home » Blogs

5 tips voor een gezinsvakantie in de Zillertal Arena

15 juli, 2017 - 10:00 - Redactie

De Zillertal Arena in Oostenrijk is een heerlijke plek om met het hele gezin van een bergvakantie te genieten. In het Zillertal zijn namelijk een heleboel activiteiten voor het hele gezin! Wij hebben de 5 leukste uitjes voor je verzameld.

Ontdek de goudmijn in Zell am Ziller

Duik in de donkere wereld van de goudzoekers. Van mei tot oktober kun je met een gids de donkere wereld onder de bergen verkennen. Daar maak je kennis met 350 jaar geschiedenis van de mijnbouw. Je leert over het leven van de mijnwerkers, en gaat zelf de mijnen in!

Lees meer

De Waterwereld in Krimmlort

Vlak bij een van de grootste watervallen van Europa vind je Waterwereld Krimml. Verbazend, spelend en lerend maak je kennis met de waterwereld in de bergen. Er is een openluchtgedeelte, een educatieve tentoonstelling en een waterbioscoop. Even bijkomen van al dat watergeweld? Dat kan op het panoramaterras met prachtig uitzicht op de watervallen van Krimml.

Lees meer

Stuwmeer Durlaßboden

Het stuwmeer Durlaßboden bij Gerlos is een mooie plek om tijdens je bergvakantie een beetje verkoeling te zoeken. In de zomermaanden warmt het water in het stuwmeer op tot een heerlijke 21 graden Celcius. Aan het meer vind je ook de hoogstgelegen (1400 meter) surfschool van Oostenrijk.  Rondom het meer lopen ook prachtige wandelroutes.

Lees meer

Kinderprogramma’s in de Zillertal Arena

Speciaal voor de kinderen is er in de Zillertal Arena ook een uitdagend kinderprogramma. Bij het Bear Camp in Köningsleiten is altijd wat te doen. Er is een kinderboerderij, er zijn sportactiviteiten en als het weer het toelaat, gaan de kinderen op ontdekkingstocht in de omgeving, waar ze kennismaken met de natuur!

Lees meer

Familieacommodaties in het Zillertal

In de Zillertal Arena vind je ook speciale familieacommodaties. Deze Tiroler Familiennester voldoen aan een lange lijst met speciale voorwaarden voor gezinnen. Daardoor zit je daar met je gezin altijd goed!  Bekijk hier het aanbod van accomodaties in het Zillertal.

Foto's: Zillertal Arena en WasserweltenKrimml.at

 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?