Home » Blogs

Fotocamera past mooi bij mijn jas

21 augustus, 2009 - 11:00 - Fenneke Visscher

Het kost wat moeite, maar dan heb je ook wat.Een week voordat we op vakantie gingen besloot ik om een nieuwe camera te kopen die onderwater kan fotograferen en filmen. Ik vond een leuke camera op Ebay en bestelde deze. Het apparaat moest wel ‘helemaal’ uit Hong Kong komen. Maar hij was helaas niet optijd voor onze vakantie…Tijdens de vakantie in Zwitserland heb ik vaak gedacht: “oh had ik nu die camera maar, dit is echt een perfect moment”. We hebben speleo, via ferrata en canyoningen gedaan tijdens onze reis door Zwitserland.Dat zijn echt de juiste momenten om deze camera te gebruiken. Hij kan namelijk niet alleen tegen water, maar ook tegen schokken, vallen en koude temperaturen. Daarnaast past de kleur van het toestel perfect bij mijn nieuwe waterdichte jas ;)Na de vakantie lagen er twee briefjes van DHL in de brievenbus. Het pakketje lag bij hun op kantoor in Utrecht, maar ik kon het niet ophalen… Ik had te lang niets van me laten horen en het item was -zo zeiden ze- alweer terug gestuurd.Na wat heen en weer gemail met de verkoopster (in het Engels uiteraard) en gebel met DHL kwamen we tot de conclusie dat het pakketje nog steeds in Utrecht lag en dat ik het kon halen.Gister was de ‘grote’ dag en heb de camera natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Alleen hier in Zeist kun je moeilijk canyoningen of iets anders gevaarlijks en nats doen. Dus vandaar dit filmpje van ons aquarium :

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!