Bergen Magazine 2017-3

Bergen Magazine

In hoger sferen

Tochten in het hooggebergte. Door de Ötztaler Alpen en Zuid-Tirol: het stille Antholztal De Adlerweg in de Hohe Tauern

Het gevoel hebben dat je op het dak van de wereld loopt, hoog boven de boomgrens. Rondom niets dan rots en ijs, en een staalblauwe lucht boven je bol. En dan die stilte... Welke bergwandelaar wil dit niet minstens één keer meemaken: een droomtocht in het hooggebergte? Wij verkenden voor jou drie heel verschillende meerdaagse tochten op de schouders van de Alpenreuzen. Laat die zomer maar komen!

En ook nog:

Entlebuch (CH) Ruig en lieflijk tegelijk

Er zijn genoeg redenen om naar het Entlebuch in Centraal-Zwitserland te reizen. Zoals de rijke bloemenpracht en de grillige karstvlaktes. En wat dacht je van het formidabele uitzicht vanaf de Brienzer Rothorn op de vierduizenders van het Berner Oberland?

Bekijk een preview

Poolse Hoge Tatra Bergwandelen anders

Bergwandelen in de Hoge Tatra in het zuiden van Polen is een aparte ervaring. Het ene moment loop je vanuit Zakopane in de toeristenmassa naar een meertje, daarna heb je een woeste, ongerepte bergwereld helemaal voor jezelf.

Mölltal (A) Met een peuter in een Heidi-hut

Vakantie vieren in een echte Heidihut, weg van de bewoonde wereld, met een dreumes van achttien maanden oud... Gijs en Rian deden het, bij Flattach in het Karinthische Mölltal, en overleefden het avontuur zodat ze het hier kunnen navertellen. 

Het volgende nummer van Bergen Magazine ligt vanaf 16 juni overal in de winkel. Je kunt het nummer ook nabestellen.