Home » Merken

Arc'teryx

Arc'teryx Oriel Legging
Uitrusting - 22 jul 2019

De Oriel legging van Arc'teryx is een comfortabele wandellegging, die stevig genoeg is om mee te kunnen rotsklimmen.

Arc’teryx
Reportage - 30 mei 2018

Het Canadese Arc'teryx staat bekend om zijn spraakmakende technische innovaties in de klim-, ski- en alpiene sport.

Riders on the storm. Foto via Arc'teryx
Nieuws - 9 mrt 2016

25 jaar na de eerste beklimming van de rotspiek Torres Central in Chili via de route 'Riders on the storm' is het een expeditie gelukt om de piek voor de vijfde keer via die route te beklimmen.

Uitrusting - 25 sep 2014

Arc’teryx brengt deze winter de nieuwe Alpha Comp Jacket, een veelzijdige robuuste jas voor Alpnisten en klimmers. Toegesneden op de specifieke behoeften van deze sporters.Met drielagig GORE® materiaal gecombineerd met de Fortius™ 1.0 Softshell stof.

Uitrusting - 2 feb 2014

Na een dag lopen is een warm jack prettig. Toch kan het zijn dat het dan net miezert en daar zit je dan met je donsjack. Het technische merk Arc’teryx introduceert daarom de Cerium Jacket. De buitenlaag van de jas is gemaakt van ripstop nylon, wat hem waterafstotend en winddicht maakt.

Reportage - 29 feb 2012

Voor de actieve wintersporter kwam Arc'teryx begin van de winter met een reeks nieuwe jassen, waaronder: the insulated waterproof Shell. Warme, gevoerde jassen gemaakt met het sterke 3-laags GORE-TEX® Pro Shell. Hierdoor is de jas waterdicht en ademend. Arc'teryx noemt deze jas zelf zeer geschikt voor skiën in diepe sneeuw. En dat zie je aan de jas.

Uitrusting - 14 feb 2011

Weerbestendige rugzak, ideaal voor tijdens het skiën, rotsklimmen en wandelen.

Abonneren op Arc'teryx