Home » Merken

Asolo

Asolo Falcon GV
Uitrusting - 23 apr 2019

De Asolo Falcon GV is een van de nieuwste wandelschoenen van het merk Asolo en is verkrijgbaar in diverse leuke, frisse kleuren en licht in gewicht.

Fotowedstrijd Bergen magazine
Winnen - 23 apr 2019

Het leven in de bergen kan simpelweg prachtig zijn, vooral als je helemaal in vakantiestemming bent! Laat ons zien hoe origineel jij jouw dolce vita in beeld gebracht hebt. En dat gelukzalige gevoel hoef je niet per se in Italië beleefd te hebben natuurlijk.

Asolo Greenwood
Uitrusting - 14 feb 2019

De Asolo Greenwood GV-schoen, voor mannen en vrouwen, is ontworpen voor optimale grip op alle soorten ondergrond.

Project 5 Peaks
Reportage - 7 dec 2018

Project 5 Peaks is een avontuur met als doel de vijf hoogste bergen van Centraal Azië te beklimmen. Wie die toppen bedwingt, verdient de Snow Leopard Award

Asolo Nucleon
Uitrusting - 1 mrt 2018

De Nucleon wandelschoen van Asolo is een lichtgewicht wandelschoen met een stoer bergsportuiterlijk en het gemak van een schoen voor dagelijks gebruik.

Uitrusting - 23 dec 2015

Volgens het Italiaanse merk Asolo is de Drifter GV een bergwandelschoen voor ‘lichte trekking’. ‘Licht’ is natuurlijk een relatief begrip als het om schoeisel gaat van een echte klim- en bergschoenenfabrikant. Ik heb de Drifter de hele zomer en herfst in de meest uiteenlopende omstandigheden mogen uittesten.  

Abonneren op Asolo