Home » Merken

Grangers

Granger’s is het meest milieuvriendelijke onderhoudsmerk voor technische kleding en schoenen van dit moment en alle producten zijn dan ook Bluesign® gecertificeerd. Een Bluesign®certificering krijg je als bedrijf alleen als de hele productieketen, van grondstof tot afval bij de consument, milieuvriendelijk is.

Doe mee aan een onderzoek tegen verspilling van kleding
Nieuws - 29 sep 2020

Het merk Grangers doet onderzoek hoe we verspilling van kleding tegen kunnen gaan en ook jij kan helpen!

Wasmiddel voor donsjas
Uitrusting - 1 dec 2018

Deze handige kit is geschikt voor het reinigen en impregneren van artikelen die gevuld zijn met natuurlijk of synthetisch dons. Het tast de natuurlijke eigenschappen van het dons niet aan, en verbetert de loft (de luchtigheid) van donsjassen en slaapzakken. Daarnaast wordt de droogtijd van het product in de droger verkort, zo bespaar je nog energie ook!

Grangers Tent + Gear Cleander
Uitrusting - 15 sep 2018

De Grangers Tent + Gear Cleander is een handig schoonmaakmiddel waarmee je makkelijk modder, stof en andere viezigheid van je outdoor gear kan poetsen.

Grangers Tent + Gear Repel
Uitrusting - 15 sep 2018

Grangers Tent + Gear Repel is een spray waarmee je je spullen kan beschermen tegen regen en vlekken.

Grangers Down Wash Kit
Uitrusting - 10 dec 2017

Granger’s donswasmiddel is een zachte reiniger, die effectief is tegen vuil, stof en andere viezigheid, dat zorgt voor een goede loft in je donsjas.

Grangers Repel Spray
Uitrusting - 10 nov 2017

Grangers Repel Spray is een Bluesign® Approved waterafstotend makende spray voor alle typen kleding.

Grangers 2 in 1
Uitrusting - 20 sep 2017

​Gaat je regenjas al een poosje mee of blijf je niet meer droog tijdens je wandeltochten? Dan is het hoog tijd voor een onderhoudsbeurt met Grangers 2 in 1

grangers duurzaam
Reportage - 29 jun 2017

Granger’s is het meest milieuvriendelijke onderhoudsmerk voor technische kleding en schoenen van dit nu. Alle producten hebben dan ook het Bluesign® merk.

Abonneren op Grangers